Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

A ja widzę, że ktoś ma problem ze zrozumieniem po co są tematy na tym forum. Przecież to proste jak budowa cepa, że skoro autor/właściciel jakiegoś skryptu zakłada taki temat to robi to po to aby użytkownicy/potencjalni klienci mogli zadawać pytania i oczekiwać odpowiedzi. Nie mam racji?

Jeśli komuś znudziło się odpisywanie na tym forum, ponieważ ma już swoje własne, to chyba powinien zamknąć temat, który już nie jest tutaj potrzebny. Co tu może być niezrozumiałe?

.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@japek - ująłeś to lepiej niż ja bym był w stanie

Dziękuje

W merytorycznej rozmowie na temat oprogramowania sam chętnie zabiorę głos - ale nie suportu i błędów

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Wyszła aktualizacja OmniADD 5.3.4+ do pobrania z tego wątku na forum omniadd.pl bądź z auto aktualizacji.

Zmiany:

* Dalsza integracja z OmniPing - wyciągnięcie adresu do raportu dla grup oraz do wszystkich dodań z OmniADD z dodawania

(Przy dużej ilości projektów nie zalecane wyciąganie raportu do wszystkich dodań - OmniPing może się nie wyrabiać)

* Dodatek OmniLinkCreator tworzący zsynonimizowane linki html oraz w formacie xRummer z wielu adresów oraz wielu anchorów

* Poprawa rejestracji Wordpress oraz problemu z wp oczekującymi na maile

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Było już w innych tematach:

https://www.webhostingtalk.pl/topic/18623-n...post__p__161802

Nie używamy lipnych klientów FTP i nie przechowujemy haseł do FTP w takich programach

Jeśli faktycznie coś masz (bo jak masz kasperskiego to często jest to fałszywka) to wina leży TYLKO po twojej stronie nie OmniADD !

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

neox, nie zamierzam być tutaj adwokatem diabła, ale akurat ten odosobniony przypadek kwalifikuje się do takiego wyjaśnienia. Skoro większość użytkowników nie ma problemu z rozsiewaniem "niebezpiecznych" stron, to albo przyczyna tkwi w hostingu albo w samym użytkowniku i jego kompie...

Problemy bywają u każdego, kto coś robi, natomiast w tym przypadku moim zdaniem źródło problemu jest poza Omni.

Oczywiście możesz mnie wyprowadzić z błędu...

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności