Elf Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Znalazlem oferte firmy spts.pl Wyglada na ciekawa (glownie chodzi o transfer miesieczy). Zastanawiam sie jednak, czy to nie jakis krzak, albo czy te dane nie sa podane z niczego. Zdaje sie, ze firma dziala od niedawana (domena zarejestrowana w kwietniu) i nie znalazlem opinii o nich. Ktos sie moze zetkanal z ta forma? Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution Forza MLKS Woźniki Śląskie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq- Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 zrob traceroute'a. maja lacze od Dialogu (pewnie nie nalezy do najszybszych) //edyta: ciekawy zapis w regulaminie: Wnioskodawca, aktywując Usługę, wyraża zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez systemy informacyjne serwisu spts.pl i firmę "ZNAJOMY PIRAT", zgodnie z art.23 ust.1 pkt.1 i ust.2 ustawy z dn. 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133 poz. 883). a nigdzie nie widze danych firmy (NIP, REGON) https://' target="_blank"> sq- Aero Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elf Opublikowano 8 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zauwazylem, ze maja Dialog, ale myslalem, ze moze moje oczy mnie myla. Zreszta DC nie musza miec na Dialogu. Nie musi byc nawet w Polsce, zdaje sie... Ten punkt w regulaminie tez mnie zaniepokoil. Dalej jest jednak zastrzezenie, ze nie beda udostepniac danych podmiotom trzecim, wiec wyglada, ze jest OK. NIPu i REGONu nie ma. To podwaza wiarygodnosc. Do tego ta przewrotna nazwa. A faktury dla osob prywatnych sa na zyczenie... Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution Forza MLKS Woźniki Śląskie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq- Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 sprzedaz czegokolwiek droga elektroniczna wymaga podania danych firmy na stronie - takie jest prawo o ile pamietam a tam tych danych (NIP, REGON) nie ma dyskwalifikacja. https://' target="_blank"> sq- Aero Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellz Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Jak widzę na stronie firmowej "strona w przygotowaniu" to nigdy, przenigdy nic nie kupuję. Jeżeli firma lekceważy swoją główną wizytówkę w Internecie, to aż sie boję pomyśleć, co będzie ze mną, jako ewentualnym klientem... Dała matka rozum? To kombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Dozwolony transfer: n/o no to gratuluję :-) Kupiłem sobie kiedyś na allegro mini konto - nawet działało, ale kolo wpadł na pomysł,żeby sprzedawac konta z nieograniczonym transferem!. Poadło po paru tygodniach - wystawiłem negatywa. Dostałem emila od innej osoby, która zobaczyła negatywa i sama przejachała się na tym gościu. Od słowa do słowa - okazało się, że ta osoba miała transfer 600GB/miesiac na koncie za paredziesiąt złotych. Ciekawe ilu takich może się znaleść? konto >Bez limitu transferu< oznacza: jak jesteś głupi to skorzystaj z naszych usług my i tak zaliczymy padakę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzonie Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Z tym brakiem limitu to potwierdzam... pierwszy "hosting" jak wykupiłem był własnie bez limitu na e-nit.pl ... po 2 miesiącach zaczęły się problemy... w porę przeniosłem stronę na inny hosting nie informując pierwszej "firmy" o tym zamiarze i.... po tygodniu od moich przenosin strona zniknęła a o zwrocie pieniędzy można było pomarzyć (a zapłaciłem za cały rok z góry :/) Jak zarabiać na grach onlinePolacy narzekają na wszystkoNajbardziej we flashu lubię robić gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkey7 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Dozwolony transfer: n/o no to gratuluję :-) w dziale oferta jest wyjaśnione dokładniej: "miesięczny transfer: brak" konto na backup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elf Opublikowano 8 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Mam podobne odczucia. Zastanawiem sie jednak, czy nie wykupic tego konta pod download? Plikow autorskich troche sie znajdzie, a chetnych na to jest bardzo wielu. Trudno jest znalezc konto z takim transferem za rozsadne pieniadze. Chyba ze polecicie mi cos innego na pliki? Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution Forza MLKS Woźniki Śląskie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matys Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Witam, ELF, proponuję ci popytać admina z inten.pl Jeżeli chodzi o moje doświadczenia - to śmiało mogę napisać, że "można się z nim dogadać" Pozdrawiam Tanie narzędzia budowlane, warsztatowe i elektronarzędzia. Sklep z zabawkami dla dzieci. Wyposażenie domu i ogrodu w atrakcyjnych cenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.