neon103 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Darmowy kod - 100 katalogów AUFTNYQ2D5FG65EXETE54UIW Pakiet 8 (www.neonex.pl) Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Dzięki, załapałem się na 98 wpisów "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat53 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Wrzuciłem pozostałe 2, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Wrzuciłem pozostałe 2, dzięki Eh, żal mi się Ciebie trochę zrobiło, dostaniesz odemnie kod do mojej grupy na PW "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olszyna-Wroclaw Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 pakiet 10 nie działa:( Maszyny czyszczące | Chemia profesjonalna Jednocześnie polecamy włoskie myjki ciśnieniowe firmy Maer. Ponadto sprzedajemy też wózki serwisowe. Zapraszamy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Hm... pakiet 9 i 10 to nowe katalogi - https://www.neonex.pl/seokatalog/pakiet-9-10/ Pewnie chodzi Tobie o pakiet 5 - dzisiaj powinny działać. Wczoraj pakiet 4 zmienił nazwy domen. Więcej informacji, nowy spis katalogów na Neonex.pl Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olszyna-Wroclaw Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Chodzi o te, w których są te katalogi: cezarego.eu, slawomira.eu, tyrogue.eu, dagmary.eu, anieli.eu, ksawery.eu, wincenty.eu, kondrad.eu, pineco.eu, nidoran.eu, doduo.eu, brunona.eu, genowefa.eu, Kiedyś to był pakiet 10 - ja sobie tak zapisałam i tak używam. Jak zwał tak zwał Maszyny czyszczące | Chemia profesjonalna Jednocześnie polecamy włoskie myjki ciśnieniowe firmy Maer. Ponadto sprzedajemy też wózki serwisowe. Zapraszamy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Spis starego pakietu 10 to 4 i 5 - https://www.neonex.pl/seokatalog/pakiet-1-5/ Pakiet 4 (100 domen) został już zrobiony i działa, a pakiet 5 zostanie uruchomiony wieczorem. Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seelk Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 czy do Twoich katalogów można dodać wpis za pomocą jakieś dodawarki on-line? Zabawki, artykuły dziecięce, a w tym klocki LEGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Hm, jeżeli do innych SEOKatalogów / SiNooke można dodać wpisy jakąś dodawarką on-line to do moich też można. Do dodawania polecam program SeoCat. Pakiet 8: EYY4S5Y5R4QMIR4GC6EDVY6U Spis na Neonex.pl Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Pakiet 1 (100 domen) - NEONEX.PL A3747KVH6TYMIXDN Zapraszam do dodawania Edycja: oczywiście grupa wpisu: wpis srebrny Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Co sie stało z katalogami z koncówką eu? Żaden u mnie nie działa Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskit Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 eu to był chyba stary pakiet 10...chwilkę wyżej masz info:) Blasty Xrumer - Podlinkuj skutecznie wpisy w katalogach, preclach, profile, zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 pakiet 7 - 100 domen VW34C8YIQI25JR93 Wpis srebrny (spis neonex.pl) Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Pakiet 1 - 100 domen 1VVBAQKMLW7Q7NLQ Grupa: Wpis srebrny Czy ktoś korzysta z tych kodów? Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.