WebmasteruS Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Szukam narzędzia lub programu żeby sprawdzić intensywnośc słow kluczowych w google na dane słowo, żeby nie przesadzić z keywordem. Te narzędzie ma pokazywać co jest żle a co poprawić ma ktoś coś takiego? Szukałem na internecie ale są keyword analizer, narzędzia analizyjące procent danego słowa title, meta itp. Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaq Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Chodzi o to ? widexl.com/remote/search-engines/metatag-analyzer.html https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebmasteruS Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Takie narzędzia mam, chodzi mi o takie w którym pisze czego jest za duzo itp. Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomik Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Ja dorzucę jeszcze swojego linka webjectives.com/keyword.htm Co do czegoś co ci powie, czy masz dobrze, czy źle, to raczej kiepsko wróżę I tak nikt nie wie dokładnie jak google działają, co widać chociażby po dużych rozbieżnościach opinii na tym forum. Moim zdaniem google to taka panna na wydaniu - wszyscy o nią zabiegają, nikt nie zna jej kryteriów wyboru a jeszcze ona je często zmienia. Jak znajdziesz zautomatyzowany sposób, żeby poderwać każdą dziewczynę, to daj znać Tomek "Niewiedza nie oznacza głupoty, podobnie jak ciemność nie oznacza ślepoty" Famous Quotes Bible Verses Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piernik Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Hehe - Google panna mloda - dobre Polskie Szlaki.pl - społecznościowy portal wycieczek po Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fahofiec Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Ja bym radził zbytnio się nie "słuchać" takiech narzędzi! Od czego masz głowę? Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie. Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebmasteruS Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Własnie chodzi o to że pozycjonuje i słowa dobieram sam, chodzi mi o procent wartości tekstu dla google bota i procent danego słowa żeby nie przesadzić. Dotychczas dobierałem z głowy, myśle żeby zrobić wartosć tekstową strony innych słow i tekstu i wartość intensywności słowa na które pozycjonujemy.Ale nie będzie takie łatwe. Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomik Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 No to wlaśnie na webjectives.com/keyword.htm masz takie coś o czym mówisz. Wpisujesz swoją domenę i słowo kluczowe o które ci chodzi i dostajesz % zawartości tego słowa w poszczególnych elementach strony. Tomek "Niewiedza nie oznacza głupoty, podobnie jak ciemność nie oznacza ślepoty" Famous Quotes Bible Verses Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Takie narzędzia mam, chodzi mi o takie w którym pisze czego jest za duzo itp. Każde narzędzie jest zrobione przez jakiegoś człowieka, więc zastanów się zanim bedziesz się słuchał jego opinii na temat zbyt dużego nasycenia. Lepiej zaufaj sobie. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.