iMariush Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Czy ma ktoś pomysł jak odwrócić ciąg znaków tak aby przykładowo 123456 zamienić docelowo na 654321 ? Inteligentne mieszkania Smartwell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackSEO Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 strrev Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce... Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adshi Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 <?php function odwroc($lancuch) { for ($i = strlen($lancuch); $i>=0; --$i) { echo substr($lancuch, $i, 1); } return; } odwroc('Możesz użyć też tej funkcji.'); A ja nie mam linków w sygnaturce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iMariush Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Dzięki! O to mi chodziło Inteligentne mieszkania Smartwell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papieros Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Jeśli pytanie jest w tym dziale, to odpowiedź powinna brzmieć "przystawić lusterko" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.