mmr88 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 jedynie informuje że reklamy pozwalają utrzymać serwis No i to wystarczy do zablokowania. Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homzik Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 No trudno, widać nie pomyślałem. Szkoda tylko, że nie było żadnego ostrzeżenia (inni dostają 72h na wprowadzenie zmian), tylko od razu z grubej rury... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrzab Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Tak na prawdę nie wiesz co było przyczyną, kwestia domyślania się, brak ostrzeżenia, brak możliwości odwołania, bo te odwołania są tylko "atrapą" chyba, też uważam, że to nie jest w porządku ze strony adsesne... CPMprofit samo w sobie nie jest niezgodne z regulaminem Adsense, ale tam czasem się pojawia reklama hazardowa, poza tym są też reklamy typu ściągaj mp3, filmy i programy za darmo - w sumie nie prowadzą do stron z warezem tylko do witryn programów al'a P2P, no ale znowu kwestia interpretacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homzik Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Wiem, ale wyłączyłem CPMProfit i ten komunikat tak szybko jak się dało. Newsy kopiowane od innych też mógłbym wyłączyć, o ile wiedziałbym, że to one są przyczyną draki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrzab Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 No właśnie problem w tym, że nie będziesz wiedział i nikt Ci nic nie powie, ani nie odpowie. Też uważam, że to nie jest w porządku... chociaż przez lata mnie się nic złego nie przytrafiło, ale czytając takie historie powoli zaczynam mieć wrażenie, że obecnie współpraca z Google wygląda tak, że dziś masz konto, a jutro już nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homzik Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 To ja z czystej teorii zapytam czy jest legalna możliwość wstawienia reklam z innego konta AdSense na moją stronę? W końcu ponoć można to robić, tylko trzeba uważać na jakiej stronie trzyma się reklamy Ponadto, czy można zarejestrować nowe konto AdSense podając stronę, która kiedyś dostała już bana? Użytkownik AdSense nowy, ale URL stary, na którym były już kiedyś wyświetlane reklamy Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrzab Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Raczej nie, podobno system wykryje, że domena jest z zablokowanego konta i zablokują ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homzik Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Dzięki za odpowiedź, to pozostaje mi liczyć na przychylność adminów choć wszyscy tutaj dają mi może promil szans na powodzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Ej co wy mówicie że za zduplikowaną treść można dostać bana..WTF ?.Czyli rozumiem że stawiacie sobie precla i spamerzy walą dodawarkami publikacje itp wstawiacie reklamy i ban ? Dodajecie tekst z wikipediii czy z artlis i ban ? haha...Nie możliwe... Nie można za takie coś dostać bana. Powód napewno jest inny.. Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dywyn Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Przekieruj domenę na inny adres przez 301 i podepnij pod inne konto AS. Treningi WattUp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psik Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 powiem tak, szansa na przywrócenie konta jest , tylko należy wszystkie swoje grzechy wskazać i mieć w ciul szczęścia. Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homzik Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 to od czego to zależy? humoru moderatora Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psik Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 hmm... zapewne tak. Powinno być jeszcze oprócz tego dobre uzasadnienie swoich błędów. W tym przypadku troszkę nie za bardzo można znaleźć pole manewru co do wskazania powodu przez który dopuściłeś się złamania regulaminu. Bo to wygląda na celowe i w pełni świadome nakłanianie do klikania. Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homzik Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 bardziej było do nieblokowania reklam, do klikania nikt nie zachęcał i po prawdzie prawie nikt nie klikał, CTR był 0,2-0,3% chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psik Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Ja to rozumiem i wiele osób pewnie też, w tym rzecz czy modek to zrozumie. Tak czy tak najlepiej nie wspominać użytkownikom nic o reklamach ^^. Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.