BusinessIdeas Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witam serdecznie, Z przyjemnością podejmę zlecenia na weekend majowy! Promocja trwa od dziś - 29 kwietnia - i będzie trwała aż do 4 maja (włącznie) tego roku. Szczegóły promocji - duże ilości za niską cenę! Podejmę zlecenia nawet na 300 artykułów w cenie jedynie 1,10 PLN / 1000 znaków Kilka słów o mnie... Czym się zajmuję? Oferuję przekazy w postaci artykułów - tylko kongruentne, zgodne z zasadami języka docelowego z zachowaniem logiki, spójności i myśli oryginału: - artykuły pod pozycjonowanie - Presell Page - wyróżniające się odpowiednim nasyceniem fraz kluczowych, zgodne z przyjętymi zasadami SEO, - artykuły przeznaczone na zaplecza pozycjonerskie - koherentne, spoiste, spójne, mające sens. Kim jestem? Dbam o to, aby w pełni spełnić potrzeby moich Klientów, zawsze w 100%. Moje spojrzenie na świat jest niekonwencjonalne, niepowtarzalne, nieprzeciętne, nieschematyczne, niestereotypowe a także nieszablonowe, niesztampowe, nietuzinkowe, wyrafinowane oraz wyszukane. Artykuły mojego autorstwa posiadają: - zachowaną logiczną spójność, tekst jest zrozumiały w sposób naturalny - tekst pozbawiony jest kalek językowych, nadmiernych powtórzeń tych samych zwrotów itp. - zapewnioną konsekwencję i integralność formatowania - zastosowaną terminologię wymaganą, skonsultowaną i uzgodnioną z zamawiającym - zastosowaną terminologię sugerowaną przez słowniki, leksykony, źródła, strony www, standardy, zwyczaje, praktyki, żargony itp. - przykłady, odniesienia (przysłowia) zastosowane w tekście zrozumiałe dla odbiorcy i/lub odpowiadają realiom języka docelowego Zapraszam do zapoznania się z pełną ofertą, którą stworzyłam specjalnie dla Państwa pod adresem: https://www.businessideas.w.of.pl Na pewno dojdziemy do porozumienia! Dziękuję za poświęcony czas. Z poważaniem, BusinessIdeas pomoc.business@gmail.com Gadu-Gadu: 34943822 Zapraszam! Aukcje Allegro Business Ideas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.