tjay99 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Witam, Chciałem uruchomić drugi komputer (trochę starszy), został on sformatowany, wgrałem winde xp (32). Posiada on płytę główną MSI K8N Neo (MS-7030). Wszystko śmiga tylko jest problem z netem, nie może się połączyć. Dodam, że przed formatem wszystko działało. Powiedźcie mi w czym może być problem? Sterowniki? Wgrałem już NIBY odpowiednie sterowniki, a net nadal leży. Proszę o pomoc. TJay99 boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 no ale czy wgrales sterowniki od karty sieciowej? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0468 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Jak to wygląda menadżerze urządzeń, świecą się jakieś wykrzykniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Karta jest zintegrowana więc nie mam pojęcia co tam wgrać. E: W menadżerze urządzeń w przy karcie sieciowej żadnych wykrzykników. boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 wejdz w menadzer urzadzen w nierozpoznanych na gorze kliknij na Ethernet wloz plyte ze sterami co masz i kliknij "aktualizauj sterownik" i potem zeby wyszukal na plycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Nie mam płyty. boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 to chyba powinno byc to: https://pl.msi.com/index.php?func=downloadd...amp;prod_no=574 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zaraz sprawdzę i dam znać czy działa. boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Niestety. Nie pomogło. Nadal nie mogę się połączyć z netem, nie wczytuje stron. Sprawdzałem na innym kompie, kabel, wtyczka, wszystko działa. boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolryb29 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Sprawdź czy w Biosie masz włączoną kartę. Musisz wgrać sterowniki pod chipset, które ingerują w działanie karty - NVIDIA® nForce3 250 Chipset Sprawdź dokładny model płyty i instaluj - https://www.msi-polska.pl/index.php?func=do...amp;prod_no=210 Osuszanie budynków :: Nowoczesny katalog stron SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 kolryb29 wielkie dziękuje. Teraz wszystko działa. boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sespo Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 kosz Gigacat - moderowany katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.