Skocz do zawartości

Dodawarka do SeoKatalogów

straseusz

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy już ktoś proponował. Ale seocat skraca zbyt długie opisy - może warto byłoby pomyśleć też o skracaniu ilości słów kluczowych? Tylko, że tu może być problem, bo mało kto podaje ile maksimum znaków w tym przypadku może być zaakceptowanych ;)

Jam jest Zbygniew.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zbigniew - można tak zrobić, z tym że tu zasada działania będzie taka sama jak z ilością opisu, mianowicie musi być przynajmniej jedno dodanie do danego katlaogu(błedne) aby SEOCAT zapisał sobie informację - ile dla danego katlaogu to max(to sie okazuje dopiero gdy nie doda poprawnie :)

Natomiast mała uwaga do wszystkich, bo przed chwilą pisała do mnie kolejna osoba o problemach z cronem(nie dodaje).

Dnia 13.03.2012. wysłałem poprawkę właśnie na ten problem, widzę że pare osób nie dostało e-maila, nie chcę wysyłać wszystkim ponownie bo powstanie zamieszanie - ale jeśli ktoś ma problemy z cronem proszę pisać(na 99.9% nie wgrana ta poprawka).

Pozdrawiam.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Wczoraj zrobiłem projekt i wywaliło mi bardzo dużo błędów, czym to może być spowodowane??? proszę o radę ekspertów :tancze:

Brak kategorii w:60 katalogach

Brak podkategorii w: 161 katalogach

Błędnie odczytana captcha przy: 14 katalogach

Problem z wysłaniem obrazka w: 48 katalogach

Pojawiły się błędy w: 97 katalogach

Ps; Panie Darku bardzo dziękuję za pomoc ;) i pytanko? kiedy będzie to---

Istnieje opcja że w kolejnej wersji będzie harvester wbudowany w

SEOCAT'a, ale to jeszcze nie jest pewne na 100%(o ile nie będzie

większych problemów)

Witam......pisałem na e maila ale nie dostałem odp; ponawiam pytanko tutaj na forum sorry?

+ 3 pytanko? czy idzie zrobić takie grupy

klientów/ np; klient1- 3 stronki , klient2- 10 stronek? itp;i póżniej robię projekty do wybranych grup....

Proszę o odp; z góry bardzo dziękuję :D

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Diablo -> nie dostałem nic na email, w spamie również nie ma.

Jeśli pytasz o harvester seokatalogów - myśle że opcja ta niekoniecznie będzie sensowna, każdy kto sie poważniej zajmuje seo posiada coś takiego jak scrapebox, 5 minut na ustawienie i robisz bazę najświeższych seoków :tancze:

Obecnie nie ma podziału projektów na grupy - aczkolwiek ktoś mi już o tym pisał i pewnie będzie to w kolejnym updacie. Na pewno będzie inna ciekawa funkcja, zobacze ile mi na nią zejdzie czasu.

Pozdrawiam.

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

No tak tak, ale założylem ze pewnie każdemu gdzieś sie tam pałęta jakiś scrapeboard, hreferek czy inny sofcik do harverestu, bo przecież takich narzędzi się często używa - nie tylko do spamowania :D

Po kilku dniach zabawy z SEOCAT'em z przyjemnością stwierdzam, że to nie tylko bardzo funkcjonalne ale też intuicyjne narzędzie. Dodawanie multikodem przy użyciu tego programu to bajka!!! Skuteczność dodawania do darmowych w moim przypadku jeszcze jest dość kiepska ale wynika to tylko z tego, że trzeba sobie bazy przefiltrować.

Dołączę się do sugestii/prośby wcześniej w tym wątku - bardzo przydałyby mi się nazwy projektów na stronie głównej. Dodając jedną stronę do kilku grup, przy obecnym wyglądzie strony głównej seocat'a, aby dowiedzieć się, co to za projekt trzeba wejść w edycję danego projektu i rozejrzeć się po grupie katalogów albo opisie. Zamiast url strony katalogowanej na stronie głównej seocat, dużo bardziej funkcjonalne byłaby podanie 1. nazwy projektu a najlepiej 2. strony i nazwy np. opcja 1.: "stronka1-neon", "stronka1-mar"... opcja 2.: stronka1.pl/neon, stronka1.pl/mar, stronka1.pl/darmowe, innastonka.pl/neon...

Dodając jedną stronę do kilku grup, przy obecnym wyglądzie strony głównej seocat'a, aby dowiedzieć się, co to za projekt trzeba wejść w edycję danego projektu i rozejrzeć się po grupie katalogów albo opisie...

no właśnie w tej chwili o tym myślałem :D

nawet puste pole na nazwę projektu, którego zawartość jest wyswieltalna na głównej zamiast adresu dodawanej strony - jeśli jest wypełnione (a jak nie jest, dalej wyświetla się adres). Please

Na wysoki cholesterol - aloes: aloeamer.pl

swRa -> dzięki za dobre słowo :D

OK, tak więc będzie grupowanie projektów, to raz.

Dwa - czyli chcecie mieć na stronie głównej, tam gdzie są projekty, nazwy "własne" poszczególnych stron a nie adresy url ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności