Skocz do zawartości

Dodawarka do SeoKatalogów

straseusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

skrypty.pro -> przecież był już taki przypadek z Twoją licencją - czy ktoś Cię pozwał ? Wyjaśniłeś sprawę i nie było żadnych niemiłych przygód. Zgadza się ?

Dlatego jak napisałem, zależy to od okliczności, do takich spraw podchodzi się indywidualnie.

To że SEOCAT'a możesz zainstalować na kilku maszynach to chyba plus dla posiadaczy, a nie minus. Jak widać - nie da się zadowolić wszystkich.

Jeśli będziesz go miał zainstalowanego - jak w wymienionym przez Ciebie przypadku - na kilku serwerach, ale cron będzie odłączony w PA - absolutnie nie mam nic do tego.

Jeśli więc przenosisz sobie kolejną instalację gdziekowliek indziej, wejdz do panelu, odłącz crona - i po sprawie. Prościej się nie da.

Właśnie po to jest to zrobione, aby nie wchodzić ciągle w DA i nie odpinać ręcznie zadań crona.

Może być uruchomiona 1 instancja w tym samym czasie. Tylko tyle wymagań. A to czy masz 1 czy 100 porozrzucanych po serwerach, ALE NIE URUCHOMIONYCH JEDNOCZEŚNIE instalacji - to Twoja sprawa i nic mi do tego.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

skrypty.pro -> przecież był już taki przypadek z Twoją licencją - czy ktoś Cię pozwał ? Wyjaśniłeś sprawę i nie było żadnych niemiłych przygód. Zgadza się ?

Dlatego jak napisałem, zależy to od okliczności, do takich spraw podchodzi się indywidualnie.

Dokladnie, to moja sytuacja. Tylko wtedy napisaliscie mi ze mialem szczescie ze bylem jednym z pierwszych klientow i nie bylo jeszcze zadnego regulaminu (gdy kupilem nic nie akceptowalem) i ze jak macie mi aktywowac licencje to musze zaakceptowac regulamin, takze chcialem sie dowiedziec czy teraz tez by tak bylo.

To że SEOCAT'a możesz zainstalować na kilku maszynach to chyba plus dla posiadaczy, a nie minus. Jak widać - nie da się zadowolić wszystkich.

Ja nie widze zadnych plusow w posiadaniu kilku nieaktywnych licencji. Reki sobie uciac nie dam, ale na 99% wylaczalem tam wszystkie crony, wiec chyba wasz serwer licencyjny pinguje istniejace juz instalki.

Jestem zadowolony z dzialania seocata i nie widze dla niego zadnej alternatywy, ale przydaloby sie zrobic porzadny serwer licencyjny, a nie mowic ze to niby dla dobra klienta.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

skrypty.pro => Ty nie widzisz plusów, ale uwierz że wiele osób korzysta ze słabych hostingów po 20zł/rok, a tam działa dobrze tylko dodawanie. Więc co jakiś czas uruchamiają sobie SEOCAT'a u siebie na laptopie/komputerze. To głównie z myślą o takich osobach jest ta opcja. I wbrew pozorom takich osób nie jest wcale mało.

Zresztą, w dokładnie taki sam sposób działa np. xrumer, też sam dbasz o ilość uruchomionych instancji.

Kończąc, dzięki za dobre słowo o seocacie, wiem że masz doczynienia z różnymi softami - więc tym bardziej się cieszę że Ci się podoba.

Pozdrawiam.

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

Dobra, tak czy inaczej polecam wszystkim.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Jeżeli wprowadzamy nowy projekt i są jakieś błędy np. nie domknięta klamra to fajnie żeby program zapamiętał to co do tej pory zostało wprowadzone, a nie kasował i trzeba wszystko wrzucać od nowa.

Przecież zapamiętuje ?

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

Faktycznie, zapamiętuje. Przyznam że ręki uciąć bym nie dał, ale sprawdziłem i jest OK.

papcomputer->napisz mi na priv jaka przeglądarka/i czy serwer/czy localhost.

designgraf -> to była jedna z pierwszych rzeczy jaką zrobiłem, więc w kolejnych updatach mogłem coś popsuć, dlatego nie byłem pewny czy tak się nie stało :)

przyglądałem się ostatnio temu softowi i ogólnie ciekawie wygląda, mam tylko takie pytanie: czy jak się kupuje soft to ma się już w miarę opracowane kategorie/podkategorie czy samemu trzeba klepać?

Programista/twórca obiecywał dawno temu, że będą dostępne kategorie i podkategorie, ale nadal to tylko obietnice:)

.

Jak najbardziej są podstawowe kategorie w bazie od razu po zakupie.

Natomiast nie mają ich Ci, którzy SEOCAT'a już mają od dawna - bo zakładam, że dawno już takie kategorie "pod siebie" sobie porobili.

Z drugiej strony zaraz prześlę posiadaczom maila, bo faktycznie miałem tak zrobić jakiś czas temu i zapomniałem :)

Ten kto prześle mi swoje kategorie/podkategorie, otrzyma za jakiś czas znacznie bogatszy zestaw(po prostu połącze wszystko co otrzymam w całość, sensowną).

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności