grzechx Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Może macie jeszcze jakieś cenne uwagi odnośnie katalogu? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastek Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Ja mam... z PRL-m to on nie ma wiele wspólnego Blog o zdrowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechx Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Ja mam... z PRL-m to on nie ma wiele wspólnego Z czasem będzie miał coraz więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tamii Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 a gdzie ten PR4 tego katalogu ? Kursy ADR Kosmetyki Włoskie - Perfumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechx Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 a gdzie ten PR4 tego katalogu ? Sprawdź a się dowiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoslaus Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Chwilowo ma pr dzięki linkom z wiki. Do końca roku pewnie spadnie ale może trochę kasy wpadnie od naiwniaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechx Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Chwilowo ma pr dzięki linkom z wiki. Do końca roku pewnie spadnie ale może trochę kasy wpadnie od naiwniaków. Dobrze dobrze, nie musisz się popisywać zazdrośniku jeden Zamiast tego dodaj wpis i sprawdź jaką ma moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tamii Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 jeden dodałem, się zobaczy co to będzie z tego Kursy ADR Kosmetyki Włoskie - Perfumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechx Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Wpadłem na pomysł żeby każdemu forumowiczowi PiO który doda wpis do mojego katalogu z PR 4 (2,2 zł - przelewem, 3,69 sms) i napisze do mnie na Priv, poda kod płatności wysłać ode mnie gratis pełną listę katalogów (exel) którą mam od Pr 1 do 7, w sumie ok 2750 adresów stron. Jest to pełny spis listy z której do tej pory opublikowałem w innym temacie tylko katalogi z PR 4. Pozdrawiam Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechx Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Dwa ostatnie już kodziki dla PiOwców, którzy jeszcze nie śpią lub wstają baaardzo wcześnie. YFNZSY98 EU6ZMWD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siK! Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 YFNZSY98 - użyty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechx Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Lista zaktualizowana + seokatalogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechx Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Każdy kto do końca maja doda wpis dostanie +10 pkt oceny , co jest równoznaczne z wydłużeniem czasu wpisu o 1 rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanta001 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Z tym wpisem na jakiś okres czas to wg mnie chybiony pomysł. Jeżeli szukasz ubranek niemowlęcych znajdziesz je w sklepie https://lencia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozmiar Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Ja też mam sugestię: sam pomysł na katalog niezły, ale ten swl w stopce przy płatnym wpisie powoduje, że cały katalog nie ma specjalnej wartości. Pal licho, jeśli te linki ze stopki byłyby tylko na głównej. Są również na podstronach wpisów i moim zdaniem nie ma sensu dodawania się do takiego katalogu - i to jeszcze za 3,7 zyla. Oferuję usługi SEO w zakresie j. niemieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.