Adshi Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witam! Przypuśćmy, że: -mam domenę autotex.pl, a konkurencyjna domena ma domenę samochody.pl -w słowie kluczowym "samochody pl" mam pierwsze miejsce -w słowie kluczowym "samochody.pl" mam drugie miejsce, a samochody.pl ma pierwsze miejsce i teraz nachodzi mnie pytanie: czy mogę być pierwszy na słowie kluczowym "samochody.pl"? Wszystkie domeny zostały wymyślone, dla przykładu. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc! A ja nie mam linków w sygnaturce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0468 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witaj wyżej opisana sytuacja jest możliwa. Zdobycie pierwszego miejsca na frazę (nazwę domeny) której nie jest się właścicielem, to nie lada wyczyn Przykładem niech będzie chociażby domena/fraza: fajne.pl Życzę powodzenia i sukcesów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adshi Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Dziękuję, jeżeli mi się uda, to opiszę jak to wszystko przebiegało A ja nie mam linków w sygnaturce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiba Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 trudne, ale możliwe Wykonam pozycjonowanie i różne usługi z zakresu seo Blog o pozycjonowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0468 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te trudne do wykonania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajacgd Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Może trochę offtopic, ale czy dla efektywności strony, tj, - tak to rozumiem - ilości wejść na nią, robi dużą różnicę czy 1. czy 2. miejsce? Podejrzewam, że nie. Może więc lepiej energię przełożyć na walkę o tenże ruch na stronie? Bo to przecież nie tylko kwestia pozycji w serpach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adshi Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Witam, mam dobrą wiadomość: udało mi się! Jestem na pierwszym miejscu pod "minecraft.pl", chociaż moja domena to craftsite.pl. Od tego czasu jakoś więcej nie pozycjonowałem (nawet mniej!), wydaje mi się, że to przez aktualizacje algorytmu Google. Moja strona posiada więcej treści i jest bardziej popularna. A ja nie mam linków w sygnaturce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.