Skocz do zawartości

Pozycjonowanie mojej strony internetowej

djmietek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałbym wypozycjonować moją stronę internetową w Google.

www.idealcomp.pront.pl

Nie mam na razie dużo kasy więc chciałbym to zrobić za darmo ale nie wiem jak.

Pomóżcie: jak to najlepiej zrobić, ale w prosty sposób dla laika jeśli chodzi o pozycjonowanie.

Z góry dziękuję za pomoc

Pozdrawiam

Zacznij od darmowych katalogów, precli, for tematycznych to powinno dać top 30, następnie trochę zaplecza, mogą być darmowe blogi, jak to nic nie da to trzeba będzie wyłożyć trochę grosza.

mam już na firmy.net, zumi.pl, sremkowo.pl, emiasto.org, pf.pl, w google na mapie, cylex.pl, olx.pl ale firmy Śremskie mnie przebijają, jest już kilka linków na google w tym na pierwszej stronie ale ludzie widzą też inne firmy i niestety wchodzą do nich końcowo. zarejestrowałem się na tych stronach już rok temu, słowa kluczowe są takie jakie chcę, ostatnio kumpel stworzył mi stronę internetową ale jej nigdzie nie ma, a właśnie o nią mi chodzi. Co by musiał ten kumpel zrobić żeby moja strona internetowa była gdzieś na pierwszej stronie w google?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności