Skocz do zawartości

[sprzedam] dostęp do 20 zadbanych precli

pandha

Rekomendowane odpowiedzi

Dodanie artykułów do 18 zadbanych ogólno tematycznych blogów oraz 2 tematycznych (zdrowie, nauka) [różne domeny, ip, linkowane, bez spamu, itd]

Witam, oferta przeznaczona dla osób, które do preclowania podchodzą poważnie. Oferuję dostęp do 20 płatnych blogów, gdzie możecie umieścić artykuł sponsorowany z dwoma linkami w treści.

Blogi są zadbane oraz linkowane. Wpisy ładnie się indeksują. Staram się by artykuły były unikalne i na poziomie

Koszt dodania jednego artykulu do 20 precli to zaledwie 25 zl. Jest to cena promocyjna i będzie tylko przez określony czas.

Kilka osób po zakupie 1 artykułu zdecydowało się na kolejne!

Część z blogów stoi juz ponad 2 lata

Gwarantuje iz wszystkie domeny beda przedłużane (chyba że będzie ban, wtedy baza przejdzie na nową domenę)

Kilka przykładowych domen:

adres --------------PR ------BL ------- IP

xxxrka.info -------PR1 ---- 4,505 --- xxx.92.86.246

xxxsh.pl/ ---------PR0 ---- 4,962 --- xxx.86.183.200

xxxten.info/ ------PR1 ---- 5,710 --- xxx.192.220.102

xxxema.info/ -----PR0 ---- 4,574 --- xx.53.51.88

xxxpert.pl/ -------PR0 ---- 4,777 --- xxx.203.135.238

xxxwski.info / ----PR1 ---- 1944 --- xxx.92.86.2

(celowo nie podaje pelnych nazw domen) - strony sa na domenach .pl, .info, i kilka na regionalkach

OFERTA 1:

25 zł

Artki dodaję ja, od ciebie oczekuje iz dostarczysz mi 20 artykułów na min 1000 znakow, z max 2 linkami, najlepiej z fotką ciągnieta z serwera z zewnątrz (np wikipedia).

Artykuły muszą być na wysokim poziomie, nie umieszczane wcześniej, zgodne z prawem, bez viagry, bukmacherki, sexu, itd. Zalecane podanie 20 całkowicie różnych artykułów.

OFERTA 2

50zł

Jak wyżej + przygotowanie artykułów przez nas (musisz tylko dostarczyć linki)

OFERTA 3

100zł

Jak wyżej + wszystkie wpisy będą przez nas podlinkowane stałymi linkami - z gwarancją indeksacji wszystkich artykułów.

Jak wygląda procedura?

W zależności od opcji, wpłacasz pieniądze na konto, przesyłasz artykuły (lub podajesz nam informacje do napisania ich), ja dodaję i dostajesz raport.

Kontakt:

gg:6166249, redakcja.ang malpa gmail.com

Pozdr

Uwaga! Liczba artykułów jakie przyjmę w tej cenie jest ograniczona! Nikomu chyba nie muszę tłumaczyć po co zamieszcza się artykuły w zadbanych blogach, więc myślę, iż oferta jest na prawdę dobra.

PS. Proszę pamiętać, iż jeśli artykuły nie są na temat zdrowia lub nauki, dodane będą do 18 blogów.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności