Skocz do zawartości

Podstrona a linki...

parasitus

Rekomendowane odpowiedzi

Od kiedy ban na podstronę nie skutkuje banem na całą domenę? One są ściśle powiązane ze sobą.

Sprawa ma się inaczej do poddomen, gdzie ban na domene forum.optymalizacja.com nie wpływa na jej rodzica optymalizacja.com

Katalog stron seo - darmowa reklama: ciekawe strony

Reklama Opole: Agencja reklamowa Opole

Posiadam zadbane katalogi - wpisy już od 0,40 zł

1. parasitus, to, co piszesz, ale bez SWL plus serwisy do przedruku artykułów typu artelis :)

2. Może poskutkować banem lub filtrem tak samo, jak w przypadku bardzo szybkiego przyrostu linków do strony głównej.

jaka jest z Twojego doswiadczenia akceptowalna przez G. granica przyrostu linkow na dzien/(pod)strone? da sie to choc troche uogolnic?

New Discount Codes available online now.

Nie da się. Wszystko zależy od wartości linków, mocy strony i wielu innych czynników.

Pamiętaj jednak, że jak dodajesz do katalogów, precli i we wszelkie inne miejsca, to trzeba się liczyć z czasem indeksowania. Najczęściej rozkłada się on, więc nie musisz się bać, że na Twoją stronę od razu przybędzie milion pięćset sto dziewięćset linków :)

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Szczerze mówiąc ciężko to uogólnić i szczerze to ja nie mam pojęcia może ktoś Ci podpowie i przecież bany na każdą podstronę to albo nałożenie filtru albo ban na całą domenę... trzeba uważać

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Nie da się. Wszystko zależy od wartości linków, mocy strony i wielu innych czynników.

Pamiętaj jednak, że jak dodajesz do katalogów, precli i we wszelkie inne miejsca, to trzeba się liczyć z czasem indeksowania. Najczęściej rozkłada się on, więc nie musisz się bać, że na Twoją stronę od razu przybędzie milion pięćset sto dziewięćset linków :(

czyli bezpieczniejszym sposobem moglby byc np. linkowanie w duzych ilosciach zaplecza i tworzenie tzw. piramidy? wtedy jednak ilosc BL do strony glownej bedzie znikoma. i skad wiem, ze strona z zaplecza nie wyskoczy mi wyzej niz strona pozycjonowana? :)

New Discount Codes available online now.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności