sebcio80 Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 www.sebafoto.com - od razu nadmienie ze skrypt nie jest moj, jest darmowy, jednak sporo go przerobilem i w sumie caly czas przerabiam. Ogolnie chetnie poznam opinie czego brakuje co jest nie tak itd. Jezeli komus sie nie bedzie stronka podobac polecam poogladac galerie cheerleaders to zacznie sie podobac ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 - wygląd troche nieciekawy - odblokuj prawy przycisk myszy, - logo nieciekawe, - ogólnie ta strona jakoś mnie nie przyciąga Programista PHP / sql www.grzelka.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkane Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Dobór kolorów troche nie teges Z cyklu "Przysłowia Polskie":- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekk Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Osobiscie polaczenie zielonego z czerwonym nie bardzo mi odpowiada. Troche sie te kolory ze soba "gryza: ale ladne zdjecia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.