marcin421 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Witam, przedstawiam nowy katalog stron - darmowe wpisy - przyjazne linki - moderowany Zapraszam wszystkich do umieszczania swoich stron, czekam także na Wasze uwagi pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubis Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Mam jakieś takie wrażenie, że już gdzieś coś takiego widziałem. Przydałyby się kategorie i wyszukiwarka na stronie. Starannie moderowany Katalog stron - PR4 Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1 ----> aplikacje Facebook <---- Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastek Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Coś ala kolorowe katalogi z innego tematu w tym dziale. Blog o zdrowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin421 Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Mam jakieś takie wrażenie, że już gdzieś coś takiego widziałem.Przydałyby się kategorie i wyszukiwarka na stronie. Katalog był wcześniej testowany na darmowym hostingu. Pracuję nad kategoryzacją wpisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solek1204 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 O co chodzi z tym tokenem "Oblicz wyrażenie: 03+02=" wpisuje "05" , "5", "pięć" nic nie wchodzi pojawia się tylko komunikat Błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin421 Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 O co chodzi z tym tokenem "Oblicz wyrażenie: 03+02=" wpisuje "05" , "5", "pięć" nic nie wchodzi pojawia się tylko komunikat Błąd prawdopodobną przyczyną jest użycie w tytule, opisie, słowach kluczowych niedozwolonych słów. Proszę o przesłanie wprowadzanych danych w celu sprawdzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mascot Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Katalog jest już napakowany reklamami, a nawet logotypu nie ma...Nie podoba mi się. Brak kategorii, regulaminu, wpisu też nie dodam, bo się wywala, o. Małgorzata Litwin Copywriter Seo Wrocław. Profesjonalny copywriting dla firm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreams Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 przed dodaniem wpisu nie jest moderowany, to chyba by można poprawić edit: ort. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vspak Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 To taki EasyDir? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin421 Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 To taki EasyDir? Nie wiem jak jest napisany EasyDir, ale funkcjonalność ma podobną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.