netka Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgadzam się z przedmówcą, zdjęcie bardzo fajne. Tylko model jakiś przybity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokrzydowski Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Twoje zdjęcia świadczą o tym, że nie trzeba mieć super drogiej lustrzanki żeby zrobić coś dobrego i fajnego. Co do grafik to przejrzałem wcześniejsze i nowsze prace - widać postęp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wioletta Makuch Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Przeczesałam cały temat i cóż mogę rzec: gratuluję samozaparcia. A jak zmienisz tło na FB na coś z nowszych prac, to może nawet polubię. Serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dop27 Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Ostatnio się rozleniwiłem, głównie skupiony byłem na muzyce, którą już w miarę dobrze opanowałem. Zrobiłem jednak taką prezentację poprzedniej grafiki. Myślę, że warto ją tutaj wstawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dop27 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Fotomanipulacja... Stock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dop27 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 aktualizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freestyper Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 wow konkretnie. Chociaz posong sztucznie wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dop27 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dop27 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Aktualne ceny: - banner = 69 zł - logo = 89 zł - layout = 349 zł - nadruk na t-shirt (wektor) = 99 zł - font design = 89 zł - plakat = (99 zł - minimal. 199 zł - zwykły) Zainteresowanych prosze o kontakt na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opes Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 w layout wchodzi cały css czy tylko obrazek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dop27 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Ja zajmuje się wyłącznie grafiką, html i css to nie mój dział.. W projekt strony wchodzi: - layout (kilka podstron). - plik z projektem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dop27 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dop27 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 logo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dop27 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 w trakcie edycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReTop Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Jakbyś mi zrobił na tym poziomie, który tu reprezentujesz banner i logo do gnum.pl to biorę od razu. Tanie domeny - Ranking cen domen 2022 - Katalogi NAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.