kristiang Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Witam i zapraszam do umieszczania stronek związanych z branżą weselno - ślubną. Katalog oczywiście darmowy postawiony na mocnej sub domenie również związanej z branżą. Katalog Ślubny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Bardzo ładny katalog tylko szkoda że moze być tylko 600 znaków w opisie !!! Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristiang Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Bardzo ładny katalog tylko szkoda że moze być tylko 600 znaków w opisie !!! myślę że jest to wystarczjąca liczba na katalog tematyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitrok Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Z czystej ciekawości, skąd teza że 600 wystarczy? Fajnie że jest kolejny ślubny katalog, zaraz się tam będę meldować !!! Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam. Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristiang Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Z czystej ciekawości, skąd teza że 600 wystarczy?Fajnie że jest kolejny ślubny katalog, zaraz się tam będę meldować https://katalog.onet.pl/dodajstrone/dodaj_wizard_katalog.html max 160 np. stąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitrok Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 mysle ze oneta wali unikalny content, wiec to malo przekonujacy argument jak dla mnie Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam. Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristiang Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 mysle ze oneta wali unikalny content, wiec to malo przekonujacy argument jak dla mnie to ile miałbym ustawić wg. Ciebie? W tym katalogu https://www.slubnykatalog.pl/ mam opis na 600 i jakoś pięknie się indeksuje przy tym ma niezłą moc linków wychodzących:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitrok Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Przecież ja nie będę Cię pouczać ile masz ustawić Ja w swoim ślubnym mam 3000, bo uważam że "content is king" i też bez najmniejszego problemu wszystko wchodzi w index. Przy mniejszej ilości trudniej potencjalnie osiągnąć unikalność tekstów. A w jaki sposób zmierzyłeś moc linków wychodzących ? Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam. Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristiang Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Przecież ja nie będę Cię pouczać ile masz ustawić Ja w swoim ślubnym mam 3000, bo uważam że "content is king" i też bez najmniejszego problemu wszystko wchodzi w index. Przy mniejszej ilości trudniej potencjalnie osiągnąć unikalność tekstów.A w jaki sposób zmierzyłeś moc linków wychodzących ? Po obserwacjach pozycji zaraz po indeksacji dodanej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitrok Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 mało miarodajny miernik:) Mam w Twoim katalogu kilka swoich stron z tego co pamiętam i nie moge sie wbić w top1 Doobra, tak sobie żartuje. Katalog ma bardzo dobre parametry faktycznie, więc nie wątpię że linki wychodzące mają jakąś moc. Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam. Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Mi brakuje kategorii dla stron, blogów, katalogów ślubnych itp. Oferuję usługi IT więcej info. Nowe forum uruchomione w 2025 Presta forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristiang Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Mi brakuje kategorii dla stron, blogów, katalogów ślubnych itp. gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mascot Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Strona dodana Trochę boli oczy ta kolorystyka, ale katalog przejrzysty. Brakuje mi tylko możliwość przeładowania tokena, który czasem jest nieczytelny. Małgorzata Litwin Copywriter Seo Wrocław. Profesjonalny copywriting dla firm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristiang Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Strona dodana Trochę boli oczy ta kolorystyka, ale katalog przejrzysty. Brakuje mi tylko możliwość przeładowania tokena, który czasem jest nieczytelny. zielona strzałeczka pod tekstem "przepisz kod" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proMNG Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Hm, katalog naprawdę fajnie i ładnie się prezentuje. Naprawdę super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.