JML 0 Posted November 17, 2005 Witam Pojawiły się statystyki zapytań, i pare innych opcji https://www.google.com/webmasters/sitemaps Quote Twojej firmie potrzebne są usługi informatyczne, możesz potrzebujesz spawanie światłowodów,a po pracy Squash w Krakowie nowa zabawka mykat.pl czeka na Twój wpis - Uwaga restrykcyjna moderacja oraz nowy profil w serwisie twitter.com/itserwis Share this post Link to post Share on other sites
melassa 6 Posted November 17, 2005 Query stats- na jednym sajcie mi sie pokazalo top query ale pozniej przeszdelem na inne zakladki i nie dalo sie tego wyswietlic na nowo. Dziwne moze cos dopracowywuja jeszcze Ogolnie czad Quote WebDNA.io | MauticDevelopers.com Share this post Link to post Share on other sites
sopotboy 0 Posted November 17, 2005 Fajne to nowe. Tylko jak dla mnie to za mało tych "keywordsow". Szczególnie tych dla których moja strona się pokazuje najczęściej. Bo te z których ludzie weszli to mam w statystykach. p.s google powinno poprawić działanie głównego mechanizmu czyli indeksowania podanych w sitemap podstron bo jak narazie widze, że moje strony są indexowane starą metodą, a to co wprowadzam w sitemap jest nie zauważane. Quote Share this post Link to post Share on other sites
imrahil 0 Posted November 17, 2005 heh... no fajnie, fajnie... ale mi ciagle na jednej stronce zapodaje przy weryfikacji: "our system is currently busy. try again later." i tak od tygodnia... Quote VM-Records - tłoczenie płyt CD, DVD Share this post Link to post Share on other sites
nowy 0 Posted November 17, 2005 Hehe, też tak mam, tylko nie od tygodnia a ponad miesiąca... Quote Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów. Share this post Link to post Share on other sites
Largo 0 Posted November 17, 2005 Witam, U mnie też tak jest, ale nie wiem od kiedy, bo tam od przynajmniej 2 miechów nie zajrzałem Ale mi Google dobrze stronkę indeksuje, przynajmiej tak mi się wydaje Quote Share this post Link to post Share on other sites
djumbo 0 Posted November 17, 2005 heh... no fajnie, fajnie... ale mi ciagle na jednej stronce zapodaje przy weryfikacji: "our system is currently busy. try again later." i tak od tygodnia... 104300[/snapback] Musisz trochę poklikać - mi dopiero po 5 kliknięciu załapało Quote Share this post Link to post Share on other sites
AQQry 87 Posted November 18, 2005 szkoda ze nie pokazuje jakie podsrony maja jaki pr :-) btw. gdzis pisze co to znaczy low-medium-high? tz jaki pr= jest ich odpowiednikiem ? Quote Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Share this post Link to post Share on other sites