dominator1 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Witam dziś kupiłem wydaje mi się dość oryginalna domenę uwierzwducha.pl Mam pytanie czy w tytule musi być nazwa domeny? Ja tak nie mam i wolał bym by tak pozostało, ale czy to się ma jakoś pozycjonowania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitrok Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 jeżeli chcesz sie pozycjonować na fraze z domeny to w tytule powinna być wg mnie. Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam. Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www.skrypty.pro Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Dokładnie wszystko zależy pod jakimi frazami chcesz się pozycjonować. Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł bruttoMówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominator1 Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Nie za bardzo wlaśnie, frazy to zjawiska paranormalne, ufo, przepowiednie itp.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0468 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Tytuł dobieramy opcjonalnie do tematyki strony, nie musi to być nazwa domeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Nie za bardzo wlaśnie, frazy to zjawiska paranormalne, ufo, przepowiednie itp.... No jak nie za bardzo, bardzo dobra domena. O ile nie jest to strona typowo dla google, to bardziej liczy się łatwość zapamiętania niż ilość słów kluczowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Re: Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Nie za bardzo wlaśnie, frazy to zjawiska paranormalne, ufo, przepowiednie itp.... To te frazy spróbuj umieścić w title FCE - sprawdź jak zdać FCE czasy angielskie - wszystkie czasy angielskie miesiące angielski - miesiące po angielsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominator1 Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Nie za bardzo wlaśnie, frazy to zjawiska paranormalne, ufo, przepowiednie itp.... No jak nie za bardzo, bardzo dobra domena. No tak tak , ale mnie przynajmniej odrazu namyśl przychodzi tytuł filmu z Patrickiem Swayze i Demi Moore A tego filmu nie chce pozycjonować , ale bardzo go lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0468 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 ,,Uwierz w ducha" - dobry film Jak dla mnie to domenę masz dobrą, i pasuje do tematyki: zjawisk paranormalnych, ufo, przepowiedni itp... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominator1 Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Okej to dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiba Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 domenka rzeczywiście fajna dodaj frazy które cie interesują w tytule, postaraj się też je do opisu wcisnąć Wykonam pozycjonowanie i różne usługi z zakresu seo Blog o pozycjonowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitrok Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Tytuł dobieramy opcjonalnie do tematyki strony, nie musi to być nazwa domeny Tytuł dobieramy do frazy na którą się chcemy pozycjonować Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam. Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0468 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Może w celu uściślenia pewnych kwestii: Tytuł należy wybierać tak aby nie odbiegał tematycznie od zawartości strony, a przy okazji zawierał frazy kluczowe przy pozycjonowaniu strony (może być też na odwrót ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominator1 Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErnestM Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Na pewno nie dodawaj nazwy domeny do tytulu strony bo prawdopodobnie obniza wartosc innych slow kluczowych, skup sie na najlepszych, ufo, paranormalne itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.