EDDY Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Niepojęte jest dla mnie, jak można udostępniać tak ważne dane. Może jeszcze prześlijcie im wszystkie cookies, niech znają Wasze upodobania i hasła... Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piernik Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Eddie - nie chcesz nie udostępniaj. Bo już ich interesuje co Twoi użytkownicy robią na stronie. Oni to potrzebują tylko do kierowania reklam jak już (jeżeli wogóle) Polskie Szlaki.pl - społecznościowy portal wycieczek po Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 EDDY o jakich piszesz danych, których to nie powinienem podawać? Wszystkich pobieranych od odwiedzających Twoje strony osób. Pewnie nawet nie masz pojęcia, jak wiele można się dowiedzieć o tych osobach, a już na pewno o stronie. Ja zbieram również bardzo wiele informacji o odwiedzających i nie udostępniam tego nikomu. Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjr Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 EDDY wyluzuj - też mógłbym napisać, że nie masz pojęcia o tym, że tylko Ci się tak wydaje, że nie udostępniasz tych danych nikomu... [edit] poza tym ważne, żeby to nie kłóciło się z prawem i moimi poglądami Pozycjonowanie stron Kampanie AdWords Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Google było altruistyczne jeszcze rok temu, teraz dają tylko po to, aby zabrać znacznie więcej. W końcu trzeba zadowolić inwestorów:) Nie ufam wielkim koncernom, po prostu. Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 a mnie cos to nie dzilaa wstawilem <script src="https://www.google-analytics.com/urchin.js" type="text/javascript"> </script> <script type="text/javascript"> _uacct="UA-xxxx-x"; urchinTracker(); </script>pod koniec head i nic ..:/ Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piernik Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Jeżeli jest między <head> i </head> to jest dobrze - tylko musisz poczekać - jutro będzie ok Polskie Szlaki.pl - społecznościowy portal wycieczek po Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzik1984 Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 A mnie się te statystyki bardzo podobają... A w szczególności Geolokalizacja z dokładnością do dzielnicy w dużych miastach... Forum Osiedla Złocień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piernik Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Jedno zastrzeżenie mam - moim zdaniem powinna byc możliwość przestawienia zagarka Godzinowe statystyki się totalnie nie zgadzają a i czas nie jest UTC (Londyn) ale Amerykański - szkoda. Polskie Szlaki.pl - społecznościowy portal wycieczek po Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoti Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 A ja coś nie mogę się zalogować. Po wpisaniu hasla widzę tylko przez moment Loading i wywala mnie na google.com Ogłoszenia voip forum voip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lynks Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 >>A ja coś nie mogę się zalogować. Po wpisaniu hasla widzę tylko przez moment Loading i wywala >>mnie na google.com mam tak samo, juz sie zastanawialem czy mi konta nie usuneli albo cos Sens stawiania precli jest taki że jak Google da nam bana na domenę do której linkujemy to będą musieli nam oddać samolot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjr Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 to samo Pozycjonowanie stron Kampanie AdWords Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nilhir Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Ech a ja ciągle mam "The Google Analytics tracking code has not been detected on your website's home page." - wstawione tak jak tam pisało (w <head> po meta) :/ Systemy Wymiany Linków - Zdobądź więcej linków przy pomocy systemów automatycznej wymiany linków! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaromin Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Ech a ja ciągle mam "The Google Analytics tracking code has not been detected on your website's home page." - wstawione tak jak tam pisało (w <head> po meta) :/ 104373[/snapback] To gdzie ten kod jest to nie ma wiekszego znaczenia - to po prostu kawalek JavaScriptu i wazne jest zeby u klienta na przegladarce sie odpalil. Bielizna damska, jak również sklep turystyczny to moje ulubione strony Hurtownia bielizny Matterhorn.pl - pierwszy i jedyny w Polsce Dropshipping bielizny dla sklepów internetowych i butików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mev Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Ech a ja ciągle mam "The Google Analytics tracking code has not been detected on your website's home page." - wstawione tak jak tam pisało (w <head> po meta) :/ 104373[/snapback] To i tak masz szczęście że Ci się ładuje panel... Bo mi jak tak jak paru osobom wyżej jakos nie chce Pozdrawiam, Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.