Mikepall Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Teraz jest tyle możliwości w internecie że bariera językowa zwłaszcza jeżeli chcesz publikować coś na blogu w innym języku - bariera znikoma... gStacja.pl <-- Twoje źródło muzyki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Oj nie znika:) Translatory dobrze tekstu nie przetłumaczą No chyba że go stać na tłumacza to może próbować tylko sporo kasy mu za to wyjdzie:) Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gdaq Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Moim zdaniem powinieneś wyjść także poza adsense różne sieci reklamowe oferują PP związane z samochodami. Nie jest tego zatrzęsienie, ale zdarzają się. Kurs pozycjonowania Seo blog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErnestM Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 do kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorbas Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Tylko pytanie czy się zna ten język na tyle dobrze by w nim pisać Pozostaje albo wynajęcie tłumacza, albo odpuszczenie. Nie da się pisać tekstów przy pomocy samego translatora, wyjdzie totalny syf i na pewno odstraszy czytelnika. No chyba, że chcemy robimy stronę dla reklam z samym spamem. A może by tak zrobić fajne zakupy w sklepie Ordin.pl, gdzie znajdziesz m.in. czarne baterie prysznicowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atis700 Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Jestem zainteresowany współpracą z onet.boksy bo chce stworzyć tzw. sztuczny ruch. Jest tylko mały problem bo nie wiem jak używać onet boksów i jednocześnie zarobić na reklamach adsense. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luman Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 zrób stronkę MFA, ale taką nie do zbanowania czyli dobra treść dobrze umieszczone reklamy, w onet boksy(nie wiem jakie są stawki za klika) uruchom kampanie reklamującą i popatrz czy się opłaci czyli ile będziesz miał z adsense w stosunku do wydatku z onet kontekst kiedyś tak samo w adsense ludziska zarabiali dziesiątki k $$ Toreuse.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonuje Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 chłopaki mam pytanko. odnośnie AdSense - czy 0,35 Euro to spoko stawka za 1 kliknięcie ? Pozdrawiam KONKRETNE pozycjonowanie Katowice BO TO NASZE UKOCHANE POŁUDNIOWE DZIELNICE pożyczki Katowice, oraztynki maszynowe slask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErnestM Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Stawki sie roznia, czasem bedzie tyle czasem w ogole a czasem 2 euro, jest duzo czynnikow wplywajacych na cene za klik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 0,35 Euro to bardzo ładna stawka, chociaż i to zależy od tematyki. boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonuje Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Dzięki za odpowiedź ziomeczki KONKRETNE pozycjonowanie Katowice BO TO NASZE UKOCHANE POŁUDNIOWE DZIELNICE pożyczki Katowice, oraztynki maszynowe slask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atis700 Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 zrób stronkę MFA, ale taką nie do zbanowania czyli dobra treść dobrze umieszczone reklamy,w onet boksy(nie wiem jakie są stawki za klika) uruchom kampanie reklamującą i popatrz czy się opłaci czyli ile będziesz miał z adsense w stosunku do wydatku z onet kontekst kiedyś tak samo w adsense ludziska zarabiali dziesiątki k $$ Co to znaczy, że mam zrobić stronkę MFA? Pytam, bo jestem nowy w tych tematach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 https://leksykon.seoisem.pl/ppc/adsense/made-for-adsense boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 A w skrócie oznacza to stronę która jest zazwyczaj nic nie warta (albo mało warta) której nie dodasz do wielu katalogów stron. Przeznaczeniem takiej strony jest zarabianie zazwyczaj kilku groszy na google adsense (jak dostaniesz bana to masz problem z zarabianiem na nich) Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atis700 Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Nie interesuje mnie MFA. Wiem że jestem uparty , ale chce wtłoczyć sztuczny ruch za pomocą onet boksów, tylko nie wiem jak to zrobić. A dokładnie to interesuje mnie to jak zarobić, czyli sprawić, żeby była dodatnia różnica między wydawaniem na boksy a zarabianiem na adsene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.