libero77 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Witam! Prosiłbym o pomoc w doborze reklamy na stronę. Jest to strona z filmami online, obecnie miesięcznie jest 1,5 mln uu, natomiast wyświetleń strony 10 mln. Proszę o wskazanie najlepszej opcji zarobku na takiej stronie. Pozdrawiam! libero77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Podobno Binlayer.com jest teraz dobry ze stawką 1,5E za 1000 wyświetleń. Tutaj masz temat o tym. boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero77 Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Dodałem stronę do akceptacji na Binlayer.com, ale wątpię czy zaakceptują tematykę strony.. filmy online, mega video. Są jakieś alternatywy dla nich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 https://www.trafficrevenue.net/register/adiectus - bez akceptacji i super szybkie wypłaty (support po polsku) https://www.cpmprofit.com/?ref=adiectus - ten pewnie znasz ale też godny polecenia przy takiej ilości wyświetleń będziesz miał specjalne warunki. Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero77 Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Dostałem już odpowiedź od binlayer: Dear Webmaster, unfortunately your application had to be rejected. Unfortunately your website does not meet the standards of our Advertisers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wree Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 ja też mam trochę stron z filmami online, zarejestruj się z mojej stropki, wypłacalni są. trafficrevenue.net nie polecam, reklama będzie ci ruch przekierowywać na jakieś inne strony. Obecnie testuje trochę podobnych serwisów ale wszystkie do tej pory robią straszne rzeczy... czyste reklamy do tej pory tylko z linku w mojej stopce... chociaż gość też trochę nacina na ruchu ale można przeboleć. Zarabiaj na wyświetleniach reklam - wszystkie serwisy akceptowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimik Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Zobacz na inne strony z filmami jak oni Sobie z tym radzą i jakich reklamodawców mają nic innego nie wymyślisz raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero77 Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Witam! Mam pytanie co reklamować na portalu który ma 2,5 mln uu 10 mln odsłon. Co najkorzystniej byłoby reklamować? Tematyka portalu to filmy online. Chętnie wejdę w współpracę odnośnie reklamowania nowych projektów za udziały w nich Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myfinancecompl Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Jak ci się udało osiągnąć ze swoja strona 2,5 mln uu 10 mln odsłon? Ja mam zaledwie kilkadziesiąt odsłon dziennie jesli piszę o polityce. Strona z cyckami miała kilkaset odsłon dzienie. Moje aplikacje w Google Play Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Bo ty masz lipną stronę a on dobrze prosperujący (lub dobrze się zapowiadający) biznes Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero77 Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 2 lata pracy w to włożyłem. Macie jakiekolwiek pomysły co przyniosłoby dochody, gdyby to zareklamować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Co powiesz na (moje refy): CPMprofit, binlayer lub możesz się zgłosić do agencji reklamowej - przy takim ruchu na pewno podpiszą z tobą umowę. Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzarin Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Coś powtarzasz się z tymi tematami https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...=114305&hl= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 dzięki @Tzarin... połączyłem wątki swoją drogą pogratulować: w kilka miesięcy milion uu więcej - może się zatem pochwal libero swoją stroną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przeklasa Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Polecam CPMProfit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.