tjay99 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Google blokuje konta, gdy łamie się ich regulamin. Jeśli wysoki CTR jest uzyskany dozwolonymi metodami wtedy nie mają podstaw, by je blokować. Sam miałem na jednej stronie CTR wynoszący od 25% do nawet 45% i tak przez kilka miesięcy bana nie było i nie ma. Chętnie zobaczę przykład strony, która dostała bana za zbyt wysoki CTR. boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atis700 Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Możesz tylko nie wiesz jak O kanałach reklam: tutaj E: A o reklamach: reklama w treści i adsense na blogspot E2: <div style="float:left; width:250px;"> <!--- reklama1--> </div> <div style="float:right; width:250px;"> <!--reklama2---> </div> Tak powinno działać. Próbuje to zrobić, ale wyskakują mi jakieś błedy typu: "Open quote is expected for attribute "{1}" associated with an element type "type". Co z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertCh Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 A jesteś pewien że nie zgubiłeś żadnego znaczka? Zacząć Zarabiać - blog o moim zarabianiu w internecie;) Praca w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atis700 Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 No tak Skopiowałem dokładnie ze screena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertCh Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 A kod reklamy w całości skopiowałeś? Bo komunikat mówi, że brakuje cudzysłowu jak się nie mylę... Zacząć Zarabiać - blog o moim zarabianiu w internecie;) Praca w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.