drobny2992 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Zacząłem czytać o pingowaniu i nie wiem do czego to służy. Czy jak dodam wpis do katalogu a nie zrobię pingowania to ten wpis jest do niczego?? Montaż SMD Suplementy diety Usługi minikoparką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moody Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Pingowanie to swego rodzaju "zaproszenie" wyszukiwarek na stronę Twojego wpisu, co ma pomóc w zaindeksowaniu tego wpisu. Generalnie chodzi o to, że wpisy muszą być zaindeksowane (bo inaczej są bezwartościowe), a pingowanie to jeden ze sposobów, aby to osiągnąć. Inny sposób to linkowanie wpisów z innych wpisów, precli, komentarzy, for, SWL, blastów, ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobny2992 Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 A jak to pingować?? Montaż SMD Suplementy diety Usługi minikoparką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobny2992 Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Mam pingować adres swojej strony czy jak?? Montaż SMD Suplementy diety Usługi minikoparką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Logicznie rzecz biorąc pingujesz wpis, a nie swoją stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobny2992 Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Le to jeszcze czegoś nie rozumiem... Mam dodany wpis do katalogu np: https://www.odi.pl/firmy/08/107/1296739126/ i pinguję ten adres?? Montaż SMD Suplementy diety Usługi minikoparką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grajek Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 TAAAK! To chyba tysięczny taki temat. Wystarczy użyć opcji szukaj i sukces murowany. Uprzedzam kolejne pytanie: Ping SEO Master. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobny2992 Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 To jeszcze pytanie skąd to wziąć i za najlepiej jakby było za darmo bo wyświetla mi się żę już było 10 uruchomień :/ Montaż SMD Suplementy diety Usługi minikoparką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobny2992 Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Mam taki problem z tym programem że pojawia mi się informacja, że już uruchomiłem program 10 razy. Co mam z tym zrobić?? Pola uaktywniające pingowanie mam nie aktywne ;( Montaż SMD Suplementy diety Usługi minikoparką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiba Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 najlepiej kupić ten program ale są też darmowe np. https://pingdevice.com/ Wykonam pozycjonowanie i różne usługi z zakresu seo Blog o pozycjonowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobny2992 Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 A jaka metoda pingowania jest najlepsza?? Poprzez program czy poprzez jakąś stronkę www?? Montaż SMD Suplementy diety Usługi minikoparką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warfas Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 jeżeli patrzysz pod kontem wygody to program (możliwość wpisania adresów do pingowania) daje więcej możliwości niż poprzez stronę. Możesz też skorzystać z tych adresów do pingowania: pingomatic.com ping.in instrukcja bezpieczeństwa pożarowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobny2992 Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 No mam problem z uruchomieniem tego programu PING SEO MASTER. Cały czas pokazuje mi się komunikat że już program został 10 razy uruchomiony a ja go uruchomiłem może z 2 razy. Jak rozwiązać ten problem?? Montaż SMD Suplementy diety Usługi minikoparką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiba Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 na pewno nie uruchomiłeś więcej? jeśli nawet, to i tak musisz go zakupić, bo co będzie po tych 10 razach? a program jest tani i funkcjonalny Wykonam pozycjonowanie i różne usługi z zakresu seo Blog o pozycjonowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobny2992 Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 No nie uruchamiałem więcej. A ja mam kompa włączonego bardzo długo więc te 10 uruchomień starczy mi na długo. Montaż SMD Suplementy diety Usługi minikoparką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.