Skocz do zawartości

[Inne] Oddam za darmo porządne, przefiltrowane listy katalogów

moody

Rekomendowane odpowiedzi

PROSZĘ O PRZENIESIENIE DO "OGŁOSZENIA/ZLECENIA" - POMYLIŁEM DZIAŁY. SORRY :)

Witam

Na potrzeby własne stworzyłem dwie wartościowe listy katalogów - darmowych i płatnych. W odróżnieniu do innych, większych list dostępnych tutaj całkowicie za darmo, te które posiadam, są już przefiltrowane - odrzucone zostały katalogi niedziałające, zaspamowane, wymagające linka zwrotnego, wymagające wygórowanych opłat, itd. Chętnie się nimi podzielę, w zamian za umieszczenie linku do mojej strony z odpowiednim anchorem.

Lista darmowych katalogów

- 353 darmowych, ogólnotematycznych, wartościowych katalogów

- 90% na skrypcie SeoKatalog

- Duża aktualność - w ostatnich dwóch tygodniach przeleciałem całą listę

- Format .csv, gotowa do importu do np. SeoBohatera

Lista płatnych katalogów

- 220 płatnych katalogów, wybranych na podstawie stosunku cena/jakość (w tym 2/3 to katalogi Neona i Rainer Seo Club, do których dostęp można uzyskać za pomocą multikodów)

- Ostra selekcja na podstawie site, BL, linków wychodzących ze strony wpisu i kilku innych czynników

- 90% na skrypcie SeoKatalog

- Łącza cena wpisów: 206,78zł

- Ostatnia aktualizacja: 3 styczeń 2011

- Zawarte informacje o PR, cenie wpisu, możliwości płatności przelewem

- Format .xls, z klikalnymi adresami

Czego oczekuje w zamian

Listy wyślę w zamian za umieszczenie dożywotniego linku "zwrotnego" do mojej strony na jednej podstronie Waszej strony. 1 lista = 1 link, 2 listy = 2 linki (w dwóch różnych domenach).

Link powinien być umieszczony na dowolnej przyzwoitej podstronie, w treści, pod treścią lub w panelu bocznym (tylko nie w stopce). Przez "przyzwoita" rozumiem stronę zaindeksowaną, bez zduplikowanej treści i kilkudziesięciu linków wychodzących, do której prowadzi link ze strony głównej. Może to być porządne zaplecze czy dobry precel, nie musi to być strona tematyczna.

---------

Oferta nietypowa, ale myślę, że warta uwagi. Osoby zainteresowane zapraszam na PW lub serwisbukmacherski@o2.pl. W razie pytań jestem do dyspozycji.

pozdrawiam

Michał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności