sargon162 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Więc tak, mam do sprzedania takie domeny, których już nie będę potrzebował. Nigdy tego nie robiłem inie wiem nawet jak mam zamieścić ogłoszenie na aftermarket.pl lub ppd.pl. Jeżeli chodzi o aftermarket to doszedłem że mógłbym wystawić tam aukcje, ale bardziej mi chodzi o giełdę. Domeny są zarejestrowane na netmark i nazwa.pl. Pomyślałem że może trzeba przetransferować domeny np. do aftermarket aby można by je było tam sprzedać. Ale nie wiem czy dobrze myślę. Ogólnie pytanie brzmi, jak wystawić domenę zarejestrowaną w netmark lub nazwa.pl na giełdzie aftermarket bo sobie z tym nie radzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomenyDoKupienia.pl Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ogólnie pytanie brzmi, jak wystawić domenę zarejestrowaną w netmark lub nazwa.pl na giełdzie aftermarket bo sobie z tym nie radzie? Przenieś najpierw domeny do aftermarket. Jak już tam będą, to kilka kliknięć i wystawione. GRYFON.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sargon162 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Bardzo dziękuje za odpowiedź. Zastanawiałem się nad takim rozwiązaniem, ale gdy przeniosę domeny do aftermarket nie będę mógł ich sprzedawać na innych giełdach? A może to jest nie zgodne z regulaminem, wystawianie w kilku miejscach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Sargon, chyba dużo prościej będzie jeżeli wystawisz te domeny na Allegro i zareklamujesz aukcje na forum di.pl . Jeżeli są to wartościowe domeny, to ludzie z forum na pewno dobrze podbiją stawki, a jeżeli są to domeny słabe to tym bardziej na Aftermarket nie pójdą. Szkoda Twojej pracy z przenoszeniem Natomiast jeżeli chcesz domeny jeszcze trochę potrzymać (w sytuacji gdyby od razu nie było kupującego), to przeniesienie jak najbardziej ma sens. Chociażby z tego powodu, że przedłużenie będzie o połowę tańsze. Poza tym domena na giełdzie może wisieć cały czas i to za darmo (podczas gdy na Allegro max. 14 dni i to odpłatnie) PS. Witam kolegę DomenyDoKupienia.pl - kojarzę fotkę ze wspomnianego wyżej forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.