koniq Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 normalnie adsense zrobilo mi niespodzianke w dniu urodzin i anulowali mi konto twierdzac ze moja strona generuje nie prawidłowe klikniecia a juz prawie bylo 100 $ co najmniej dziwna sytuacja nie generowalem klikniec i wszytko toczylo sie zgodnie z ich regulaminem i teaz dostalem maila .Jestem troszke zdegustowany tym faktem ale napisalem maila i zobaczymy jaka dostane odpowiedz. Ogłoszenia nieruchomości Szwecja Nieruchomości Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dido Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Skoro i tak już jest po ptakach to może byś podał adres tego sajta gdzie tak cieżko uciułałeś 100$ i jeszcze dostałeś bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniq Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Skoro i tak już jest po ptakach to może byś podał adres tego sajta gdzie tak cieżko uciułałeś 100$ i jeszcze dostałeś bana. 101315[/snapback] masz w stopce a ja tak latwo nie odpuszczam chociaz z goole ciezko sie cos załatwia a zwłaszcza bardzo długo Ogłoszenia nieruchomości Szwecja Nieruchomości Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dido Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Kiedy to było ? Patrzyłem na cache z 4tego i nie znalazłem tam ani śladu adsów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniq Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 maila o anulowaniu konta dostalem 07.11 problem z logowaniem do konta mialem pare dni wczesniej wyslalem im maila o problemie to zamiast odpowiedzi dostalem maila o anulowaniu konta Ogłoszenia nieruchomości Szwecja Nieruchomości Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosciu Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Prosty wniosek - lepiej sie nie wychylac ? ;] Contextual Tracker - monitorowanie kliknięć dla AdSense, AdKontekst, OnetKontekst, Yahoo... Web2.0: ...folksonomy, prototype.js, script.aculo.us... Patche dla IE w JS: IE7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisek Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Prosty wniosek - lepiej sie nie wychylac ? ;] 101371[/snapback] Po co sprawdzać cały system z powodu jednej osoby która ma problem z logowaniem jak można zlikwidować konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lovemole Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 herezje piszecie tanie noclegi kwatery nad morzem Pensjonaty i kwatery mielno i zakopane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magbag Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Prosty wniosek - lepiej sie nie wychylac ? ;] 101371[/snapback] Po co sprawdzać cały system z powodu jednej osoby która ma problem z logowaniem jak można zlikwidować konto 101379[/snapback] Może herezje, a może coś w tym jest . Nie logowałam się do AdSense od jakiś 2 tygodni. Dzisiaj rano próbuję się logować - i nic z tego. Pierwsze o czym pomyślałam to ban - ale przed pójściem do kącika w celu wylewania łez postanowiłam dokładnie pomyśleć jaka może być inna przyczyna. Myślenie okazało się dość skuteczne - zauważyłam, że w polu, gdzie zawsze wpisywałam login - widnieje teraz "E-mail:". A ja tam jak zwykle wpisywałam sam login - wpisałam maila, hasło - klikam przycisk logowania. Co prawda ten skomplikowany zabieg nie zalogował mnie na konto - za to pojawił się kolejny link - "Click here to continue". Po kliknięciu musiałam zaakceptować zmiany w regulaminie. Te zmiany zostały wprowadzone 3 listopada. Jeśli kłopoty z logowaniem miałeś właśnie po tej dacie - to być może faktycznie zupełnie niepotrzebnie "wyrwałeś się" z pisaniem do google. Ale teraz nie da się już tego ustalić i pozostaje Ci jedynie walka - życzę zwycięstwa. kobiecy blog osobisty - Kobiecy Net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qgito Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Ostatnio w google byly robione czystki i bardzo duzo ludzi stracilo konta, jednak wszyscy z tych, o ktorych ja slyszalem stracili je zgodnie z regulamienem, gdyz oszukiwali na trafiku z GetPaidu. Jezeli natomiast Ty postepowales zgodnie z regulamien i straciles konto to nie wiem dlaczego tak sie stalo. Niestety regulamin jest tak ulozony ze w dowolnym momencie moga cie skasowac i nic nie poradzisz ==>> z nimi nie wygrasz. Wieczorek Zapoznawczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Konwersacja z Google to konwersacja z automatem. O co byś nie zapytał, jakbyś sie nie kłucił, zawsze dostaniesz szablon... i to po kilku dniach ;P Ja mialem ponad $200 na koncie, kilka dni przed wypłatą. Zablokowali i koniec. Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniq Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Wiesz to samo mowiono mi o zdjeciu banna z domeny ale 5 miechow pisania i udalo sie i zdjeli wiec trafili na upartego goscia , wkur..... mnie fakt ze nic nie kombinowalem z tymi reklamami i jeszcze 0 wyjasnien i eh szkoda gadac biednemu i uczciwemu zawsze wiatr w oczy Ogłoszenia nieruchomości Szwecja Nieruchomości Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Wiesz to samo mowiono mi o zdjeciu banna z domeny ale 5 miechow pisania i udalo sie i zdjeli wiec trafili na upartego goscia 101484[/snapback] Może porpostu po 5 miesiącach ban sam wygasł... Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniq Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 raczej nie bo jak wyslalem podziekowanie za załatwienie sprawy to odpisali wiec samo sie nie naprawilo oj wielu by chcialo zeby banny znikaly same Ogłoszenia nieruchomości Szwecja Nieruchomości Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 koniq: A moglbys udostepnic korespondencje z G ? Kiedys widzialem korespondencje jakiegos gostka...nie wiem ile stracil ale razem tego bylo z 20 listow (10 gostka i 10 G). Na koncu pracownik Google powiedzial zeby skontaktowal sie z prawnikami pod adresem lawyers@google.com (czy cos w tym stylu). Sam ostatnio stracilem 600$ :-) Oczywiscie nie powiedzieli czemu dostalem bana po krotkiej wymianie listow zrezygnowalem bo raczej nie ma sensu sie wyklucac. Zgodnie z regulaminem moga mi dac kopa nawet bez powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.