Lenny_ Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 znalezione na: https://klid.pl/ strona docelowa: https://slawomirwilk.pl/ranking-najczesciej...h-w-internecie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Bardzo fajne zestawienie. Sam osobiście przywiązuję ogromną wagę do poprawności językowej pisanych przeze mnie tekstów. https://www.employear.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuymen Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 fakt autentyczny jest najlepszy Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastek Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Muszę przyznać, że kilka z tych błędów również ja nagminnie popełniam. Blog o zdrowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satin0 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 W błędach ortograficznych pewnie górowałby 'poszłem' (wyszłem, przeszłem itd.). Nie, że sam jestem Miodkiem, ale jednak co nieco tam wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100icki Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 mniej bogatszy - to naprawdę dobre BetWinners - Forum Bukmacherskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sleaquit Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 niech mi ktos napisze ze zdania powinienem rozpoczynac z duzej litery JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana mailiKLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redwhite Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Niektóre po prostu rozwalają. Sam nie jestem święty i bardzo często zdarza się, że popełniam dużo błędów Zawsze pewne analizy sportowe. O tym czym są pożyczki społecznościowe i czy warto z nich korzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunitas Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 A przecież nie dużą literą, a wielką i "dlatego że" - bez przecinka, bo przecinek się przesuwa przed dlatego Ostatnio piszę o finansach na obcasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remiss Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 no i to jest nasz wspaniały ojczysty język, chiński prostszy nie o taką wolność naszą i waszą, swój język walczyły nasze dziady po gęsiemu łatwiej pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liderseo Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Pewne błędy są tak często popełniane że przyjmą się w najbliższym czasie do języka jako poprawne formy, to się zdarzało wiele razy w historii, ponieważ języki ewoluują bez przerwy. Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Można popaść w kompleksy:) Pora iść do szkoły się uczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0468 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Ciekawe zestawienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kede Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 To nawet w szkole kiedyś byłem uczony że "pisze się z dużej litery" jakiś wyraz... Ograniczone sorki j.polskiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aikmar Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 a nie widze faktóry i lektóry Na szybkości ręka pisze poprawnie jedynie "który" Masz layout do pocięcia? Wynajmij mnie! Koder XHTML, CSS ---> turbohtml.pl Darmowe plusy google!! google+1 Zobacz, wejdź: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.