startvision Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Witam, wykupiłem ostatnio domenę stylenaforum.pl Chciałbym stworzyć tam bazę wszystkich (sporą część) theme do for opartych o silniki phpbb ip board itp. Stronę chcę budować z myślą o zarabianiu (co najmniej na utrzymanie domeny i serwera około 300rok) Strona bez fajerwerków. Treść i zawartość ma być jej mocną stroną. Obecnie stworzyłem zarys jak by miała wyglądać. Strony internetowe Myszków oraz Naprawa komputerów Myszków Agroturystyka Łutowiec, Agroturystyka na Jurze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Futrzasty Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ma być prosto to jest prosto. Ciemny pas na dole trochę duży jak na zawartość. Opcję powiększania/pomniejszania tekstu daj obok albo nad opcją pdf/drukuj/mail. Skoro treść tu ma być kluczowa to właściwe opinie powinny pojawić się jak ona już będzie bo na razie trochę pustawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
startvision Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 ten pas rozwala ta reklama, PS łatwo poprawić gdy jest to podczas budowy niż jeżeli przebudować gotową witrynę zaraz uwzględniam to wszystko Strony internetowe Myszków oraz Naprawa komputerów Myszków Agroturystyka Łutowiec, Agroturystyka na Jurze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satin0 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Validatory to dodatkowe dwa wychodzące. Błędy powinieneś sam sprawdzać, innym ta wiedza niezbyt potrzebna Szablon prosty, ale nie pasuje mi ta reklama na dole. Może lepiej, gdybyś dopasował boxy tekstowe? Wyszukiwarki nie opłacało się dodawać. Dopasuj jakąś swoją, bo ta pasuje połowicznie. Poza tym nie ma co oceniać, pustki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.