hancock Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Pozycjonowałem domenę, z niezłym skutkiem na trzy wybrane frazy jest w pierwszej trójce. Zakładając, że mnie ta pozycja zadowala, co powinienem teraz zrobić: a ) Odpuscić z linkowaniem, aż zacznie spadać b ) Linkować tak samo jak wcześniej c ) Linkować mniej, ale nie wcale Takie małe audiotele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MediaPremium Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Linkuj jak wcześniej - jeśli nie rodzi to dla Ciebie kosztów i nie pochłania czasu to dlaczego przestać? Konkurencja nie śpi. Jeśli linkowanie jest dla Cienie czaso/kosztochłonne to możesz zmniejszyć przyrost linków i obserwować sytuację, jednak nigdy nie przerywaj linkowania. Nie ma to jak skuteczna pozycjonowanie od mediapremium.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenzura Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 d) Walcz o top1 - więcej linków . Ciemna strona mocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3eX Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Linkuj dalej i niech moc będzie z tobą heh Weź pod uwagę że strona z top1 przestaje linkować bo uważa ze to starczy natomiast Ty nie poddajesz się i linkujesz dalej, co się dzieje z konkurencją z top1 ? Jest za tobą Kto pyta, nie błądzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ja masz dużo czasu to na pewno: b ) Linkować tak samo jak wcześniej Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
throw.pl Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Nigdy nie przestawaj, konkurencja prędzej czy później się obudzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konsultant Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 co powinienem teraz zrobić Ja nie zadowalałbym się trzecią pozycją i linkował dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.