bieluch Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Działa demko na Ubuntu - zaraz po testuje Tylko na tym żółtym pasku na dole kodowanie zdechło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amidamaru6669 Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 @bieluch - cieszę się bardzo, pow Wine powinno dobrze chodzić. I spróbuj zmienić czcionkę, to musi być inna po prostu czcionka użyta przez emulator. twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Do kosza, w ustawieniach znalazłem to co chciałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amidamaru6669 Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 @Iguana - nie tylko u Ciebie, to po to by widać tekst pod spodem, żeby wiedzie co sie edytuje. Ustawienia -> Wygląd i można wybrać stopień przezroczystości lub wyłączyć całkiem ten efekt. (Iguana pisał o efekcie przezroczystości w okienku z synonimami) Pozdrawiam. twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mkgraf Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Mam pytanie czy jeśli kupie 2 licencje to moge korzystac z niej w pracy i w domu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amidamaru6669 Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 @Mkgraf - oczywiście. Jeżeli nie korzystasz naraz i oba komputery należą wyłącznie do Ciebie, to możesz nawet na jednej licencji Polecam https://SEOLeniviec.tk/index.php?license - tam wszystko pisze na początku twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssebo Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Witam. Za dużo poprawek nie widać od wersji 1.7RC2. Troszeczkę nie potrzebnie straciłem kase, ale mam nadzieje, że kolejna wersja będzie zaskakująca. Jak nadal nie została dokonana poprawka odnośnie ustawień - po wyłaczeniu skinów mamy coś takiego w "slowniki i bazy", "podgląd" oraz "Groupwork": Czcionka jest prawie nie widoczna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragnar23 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Synonimy dla słowa "Jesz"{Jesz|Konsumujesz|Pałaszujesz|Spożywasz|Szamasz|Szamiesz|Wcinasz| Wpieprzasz|Wpie*dalasz|Wsuwasz|Żresz} you made my day Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amidamaru6669 Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 @ssebo - cóż... nad czcionką oczywiście popracuję. Jeżeli chodzi o zmiany - najdłużej robiona i najobszerniejsza wersja, ok 50 punktów zmian i nowości na liście changelog. Całkowita zamiana w oprogramowanie działające w sieci, wsparcie renderowania w wielu przeglądarkach, wiele dodatkowych opcji o które prosiliście (wybór progu % unikalności w masowym generowaniu, lepsze spinowanie automatyczne i wiele innych), niektóre słowniki uaktualnione, a także zmiana wielu systemów na sprawniejsze i inne zmiany... @ragnar23 - no cóż... słownik "oferuje" również słowa wulgarne, czy ze slangu twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamigoS Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 ... wiele dodatkowych opcji o które prosiliście (wybór progu % unikalności w masowym generowaniu, lepsze spinowanie automatyczne i wiele innych), niektóre słowniki uaktualnione, a także zmiana wielu systemów na sprawniejsze i inne zmiany... Rozumiem, że będą też poprawki błędów, które przesłałem(porównywarka i liczenie ilości kombinacji) Powtórzę pytanie innych, ale czy w najbliższej wersji będzie kolorowanie składni? Wybierz się na Wirtualny Spacer Zapraszam do mojego miasta Myślibórz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rademenes Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Podczas pisania, gdy chcę dodać nowy synonim - nie ma odpowiadającego, okey, klikam dodaj nowy, wpisuję nowy synonim który chcę aby był wyświetlany i co ? program odpowiada że dodano poprawnie nowy synonim leczy gdy PPM na frazę w celu wybrania tego synonimka co dodałem przed chwilą - nic nie dodało bo system niby go nie zapisał bug....? W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem, Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy. Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek tylko wymaga listy server.met Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragnar23 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Podczas pisania, gdy chcę dodać nowy synonim - nie ma odpowiadającego, okey, klikam dodaj nowy, wpisuję nowy synonim który chcę aby był wyświetlany i co ? program odpowiada że dodano poprawnie nowy synonim leczy gdy PPM na frazę w celu wybrania tego synonimka co dodałem przed chwilą - nic nie dodało bo system niby go nie zapisał bug....? potwierdzam ten sam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remiss Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 ja już przestałem dodawać bo po restarcie ich nie mam, dodam że jeszcze mam starszą wersję skoro w nowej to nadal nie działa, nie mam po co kupować, poczekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amidamaru6669 Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 @RamigoS - to jest wypisane co już jest w nowej wersji. Kolorowanie będzie. @Rademenes, @ragnar23, @Remiss - wpisywaliście słowo bazowe takie, jakie klikaliście PPM? Oczywiście sprawdzę to. twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackLargo Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Problem opisany powyżej dotyczy: Jeśli mamy odmianę jakiegoś słowa np "wyszukujesz" Jak chcemy dodać synonim to po naciśnięciu wyświetla się słowo bazowe "wyszukiwać" Wiele osób wpisuje synonim do odmiany czyli np "odnajdujesz" -->które zapisuje się na liście synonimów słowa bazowego. I to żaden bug /A jak wpiszemy do słowa bazowego synonim bazowy - jeśli akurat system potrafi odmienić słowo bazowe - to to robi i wtedy mamy odmianę. często jednak nie potrafi./ Trzeba tylko słowo bazowe zmienić na odmianę wtedy zapisze nam przy naszym słowie - oczywiście teraz jest to ręczne. Gdyby po naciśnięciu w dodanie synonimu jakiegoś odmienionego przez przypadek wyrazu,pojawiałoby się jego odmiana a nie słowo bazowe - to ułatwiłoby sprawę (tym bardziej jeśli system potrafiłby- jeśli moze, na podstawie tej odmiany -dopasować resztę odmian do czasów i osób ) Pozycjonowanie i Audyty stron : Largo.Pro Blog: Zwiększaniu ruchu i Konwersji na stronie : RafalBorowiec.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.