Styx Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Mam nadzieję, że zasłużeni testerzy RC oraz inspiratorzy nowych opcji będą mogli liczyć na upust w aktualizacjach Gratuluję - kolejny dobry krajowy produkt. Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje. Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibon Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Przy takiej cenie za program myślę że koszt aktualizacji w przyszłości nie przekroczy 20zł Carmel Club Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amidamaru6669 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 @Styx, @Gibon - ale już negocjujecie Oczywiście - macie rację. Ogólnie promocyjna cena zniknie, ale dla Forumowiczów PiO upust będzie w postaci kuponu. twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 może trochę dziwne pytanie, ale czemu ten soft jest taki duży (chodzi o mb)? Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rademenes Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 baza synonimów itp W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem, Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy. Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek tylko wymaga listy server.met Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amidamaru6669 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 @SilverT - pytanie nie jest dziwne Tak jak mówi @Rademenes, a przede wszystkim baza danych polskiej gramatyki mi zabiera prawie 700 MB... twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amidamaru6669 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 SEO-Leniviec w wersji 1.7 RC1 jest już gotowy do pobrania i dostępny publicznie! - Wersję Demo można pobrać ze strony https://SEOLeniviec.tk/index.php?get - Osoby, które mają licencję na Wersję Pełną otrzymały e-maila z instrukcjami dot. nowej wersji. - Każdy zakup od tej chwili wykonany jest zakupem już wersji 1.7 RC1 Pozdrawiam i czekam na opinie twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssebo Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Niestety dalej okienka z synonimami wychodzą poza monitor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amidamaru6669 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 @ssebo - na pewno usunęłeś starą wersję i wgrałeś nową? Mogę prosić o screena na PW? twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanta001 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Jeszcze 30mb czyli przy moim super łączu 20-30 minut i będę miał nową wersję Jeżeli szukasz ubranek niemowlęcych znajdziesz je w sklepie https://lencia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 To panowie dajcie znać czy wszystko z nową wersją jest ok. Ja z łączem 1MB to wolę nie ryzykować. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Styx Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgadza się - "dymki" podpowiedzi już się mieszczą, synonimy dalej wyskakują poza ekran. W ustawieniach literówka, która rzuciła mi się w oczy: "tekst, nad którym pracowano osatnio". Na szybko tyle zauważyłem. Sugestie do nowej wersji: - dodatkowy przycisk w edytorze html, który wstawia gotowy kod: link+title - możliwość dodania własnego słowa/wyrażenia do biblioteki sprawdzania pisowni - możliwość dodania/usunięcia własnego słowa/wyrażenia do biblioteki słownika synonimów. Jest coraz lepiej Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje. Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssebo Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 @Amidamaru6669 - wysłałem screena na PW Oczywiście usunąłem poprzednią wersje i zainstalowałem od nowa nową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_polako Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Potwierdzam to z tymi synonimami, ale tak to widzę, że jest już coraz lepiej. Dziś zbytnio czasu nie mam, ale jutro dokładnie potestuje i zobacze co jest do poprawki (a może nic nie ma juz ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubie_seo Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 no tak tak wiadomo btravio - kolejne zablokowane konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.