Amidamaru6669 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 @arve_lek - ale nie wydaje mi się, że na pełnym zbiorze słów j. polskiego, bo to by było zwyczajnie bardzo nie wydajnie.. Chociaż jak sie zastanowić, to jest sposób ;> twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek76 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Także się skusiłem, gdyż cena zachęcająca i wygodniej pewnie będzie, niż trzymanie tekstów w seolight Czekam na klucz... Instalacje elektryczne Godów, czat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajacgd Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Tak wszyscy coś tam dorzucają, to ja nie chcę być gorszy Wpierw powiem, że jako przeciwnikowi automatyzmu w dodawaniu synonimów, ten program bardzo mi się podoba, bo daje wykaz porządnych synonimów i możliwość ich dodawania "z głową". Wcześniej z palca je dodawałem, ale nie zawsze pamięta się o wszystkich synonimach i ten program załatwia tę sprawę. Nie używałem jeszcze zbyt długo, ale mam kilka spostrzeżeń, choć przynajmniej jedna może wynikać z braku obycia z programem. 1. Ktoś już o tym mówił. Czasem, choć wyraz do którego szukam synonimów zaczyna się z małej litery, dodaje słowa rozpoczynające się z dużej. 2. Biblioteka tekstów. Jak zapisać do niej pierwszy raz to wiem. A potem? Jak będę go edytował, to jak zachować zmiany? Nie widzę takiej opcji. 3. Edytując tekst widziałem gdzieś info o ilości znaków. Jednak wychodzi na to, że to jest całkowita ilość, a nie po wygenerowaniu tekstu. W Publikerze w tekście z synonimami podawana jest ilość znaków jaka będzie po wygenerowaniu tekstu czyli np. że minimalnie będzie 1500 znaków a maksymalnie 1700. Fajnie gdyby to było tu też, bo przecież to jest istotna w tych działaniach informacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amidamaru6669 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 @zajacgd: AD1 - Tak, ma to miejsce, gdy pierwsza litera jest PL znaczkiem zapewne - i naprawię w next release AD2 - Rzeczywiście, nie ma takiej opcji. Będzie ^^ AD3 - Gdy klikniesz "wygeneruj tekst" to podaje już policzone w wygenerowanym tekście twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajacgd Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 AD1 - Tak, ma to miejsce, gdy pierwsza litera jest PL znaczkiem zapewne - i naprawię w next release Nie dam głowy sobie uciąć, ale chyba nie miałem za pierwszą literę polskiego znaku diakrytycznego. AD3 - Gdy klikniesz "wygeneruj tekst" to podaje już policzone w wygenerowanym tekście Od biedy i to może być Natomiast w Publikerze taka informacja na bieżąco jest wyświetlana i - jak mówiłem wcześniej - podaje min. i max. Funkcja bardzo przydatna, bo zwykle teksty się przygotowuje zwracając uwagę na jakiś limit znaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalzxc Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Jeszcze jestem w trakcie zapoznawania się z programem, ale mogę powiedzieć (ewentualnym) zainteresowanym, że demo wydaje się dobrze działać z emulatorem wine pod linux'em:) (pojawiają się tylko trochę "mało sympatyczne" efekty podczas przesuwania okna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5il3nt Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Czekam na funkcje zaproponowaną przez użytkownika gazy i również kupuję, mam nadzieję, że jeszcze będzie wtedy cena "promocyjna" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Czekam na funkcje zaproponowaną przez użytkownika gazy i również kupuję, mam nadzieję, że jeszcze będzie wtedy cena "promocyjna" cieszę się, że mój pomysł przyda się i innym i także na to czekam i wówczas kupię. Jeszcze jedno pytanie: czy program działa poprawnie pod Win7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssebo Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 cieszę się, że mój pomysł przyda się i innym i także na to czekam i wówczas kupię. Jeszcze jedno pytanie: czy program działa poprawnie pod Win7? Tak, działa poprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amidamaru6669 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 @zajacgd - AD1 - jedyne możliwości: kiedy pierwszy znaczek jest PL lub jeżeli wybierzesz {wszystkie} - wtedy tylko pierwsze jest zamieniane, ale to tez będzie naprawione AD2 - Yhm, yhm, rozumiem... Nie jest to w sumie mniej więcej wystarczy przy pisaniu kliknąć Ctrl+Shift+Enter i na dole po generacji wyskoczy Ci ilość znaków Ale pomyślę, nad tym co mówisz. @michalzxc - SUPER! Jeżeli mógłbyś wysłać screena (z całego pulpitu) to byłbym bardzo wdzięczny @5il3nt, @qazy - a więc trzeba poczekać na następny release Już niedługo! I cena promocyjna obowiązuje jeszcze trochę więc proszę się nie martwić. @gazy - tak jak mówi @ssebo - działa - pod Win 7 kompilowany zresztą i oficjalne wsparcie obejmuje systemy Win XP, Win Vista i Win 7 32-bit (przede wszystkim XP i 7). twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajacgd Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 AD2 - Yhm, yhm, rozumiem... Nie jest to w sumie mniej więcej wystarczy przy pisaniu kliknąć Ctrl+Shift+Enter i na dole po generacji wyskoczy Ci ilość znaków Ale pomyślę, nad tym co mówisz. Spokojnie i z tym co jest sobie radzę . Podpowiedziałem to, by program był full wypas , bo warto. I tak a propos tego full wypas - chyba programik nie sprawdza czy klamry synonimów są właściwie pozamykane. W każdym bądź razie tak mi się wydaje, ale mogę się mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amidamaru6669 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 @zajacgd - więc zrobimy, żeby był full wypas I rzeczywiście - obecnie nie sprawdza, a ignoruje. twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Styx Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 No, to jak ma być full wypas, to klamry faktycznie są istotne. Jeśli się uda - fajnie gdyby były kolorowane parami - wtedy na pierwszy rzut oka widać, gdzie tkwi błąd. Skoro jest możliwość podglądu sformatowanego tekstu w przeglądarce, może dorobić kilka pomocnych klawiszy formatowania? Jakiś strong, br, link, p itp? Chyba, ze ktoś to już sugerował, a ja przegapiłem. Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje. Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fix Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Czekam na funkcje zaproponowaną przez użytkownika gazy i również kupuję, mam nadzieję, że jeszcze będzie wtedy cena "promocyjna" cieszę się, że mój pomysł przyda się i innym i także na to czekam i wówczas kupię. Jeszcze jedno pytanie: czy program działa poprawnie pod Win7? je też czekam na tą opcję i biore Na wysoki cholesterol - aloes: aloeamer.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amidamaru6669 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 @Styx - z kolorowaniem zobaczymy, póki co nie wiem, czy taka opcja będzie A hmm... Podstawowa składnia HTML - dobry pomysł - będzie. twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.