jasfasola555 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Witam Właśnie został uruchomiony nowy katalog ślubny, jeżeli macie stronki o tej tematyce to proszę dodawać. Pozdrowionka No tak, pospiech złym doradcą - adresik: naslub.eu www.superdowcipy.pl www.gwarancjasukcesu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exe Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 . Jeśli nie umiesz zrobić dobrych linków w top (mowa tu o linkach "Katalog | Dodaj stronę | Kontakt | Subskrybcja) to zrób je w menu po lewej stronie. Czytelniej i nie będzie trzeba głowić się, gdzie one zginęły Zrób też tło inne. Mam monitor 22 cale i boki ucina, co wygląda beznadziejnie bo tło masz niebieskie, a katalog jest cukierkowy. Ogólnie to fajnie, że zrobiłeś to na arfooo, ale przytłaczają reklamy, a miniaturki stron ci nie trybią.... PS. Nie ładnie usuwać linki autorów skryptu i szablonu Zrób chociaż te rel=nofollow i nikt nie będzie wnikał Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasfasola555 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Dzięki za uwagi - zobaczę co da się zrobić. www.superdowcipy.pl www.gwarancjasukcesu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasfasola555 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Te miniaturki są podpięte pod websnapr, ale faktycznie coś nie bardzo się ładują www.superdowcipy.pl www.gwarancjasukcesu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exe Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Osobiście zauważyłem w arfooo pewną wadę. Trzeba od razu po instalacji zrobić panelu miniaturki (tzn. uzupełnić z jakiego serwisu mają być pobierane), wtedy nie zapisują się na serwerze i są pobierane normalnie z innych serwerów które generują je. Natomiast jeśli po instalacji dodasz stronę, a dopiero później ustawisz PA miniaturki, to zapisują się na twoim serwerze i odświeżyć je już nie ma jak .... Ot taki psikus Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitrok Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 1. W formularzu dodawania powinna być podana maksymalna ilość znaków w opisie, bo mam opis przygotowany na 1500 a uciął mi go w połowie i nie wiem na ile znaków mam się nastawiać. 2. W powiadomieniu mailowym otrzymałem info w tytule "strona została dodana" a w opisie "strona została zgłosznona". Patrzę w zawartość i nie widzę wpisu, więc wypada poprawić tytuł maila Poza tym luz, dziękuję za możliwość dodania Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam. Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasfasola555 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 1. W formularzu dodawania powinna być podana maksymalna ilość znaków w opisie, bo mam opis przygotowany na 1500 a uciął mi go w połowie i nie wiem na ile znaków mam się nastawiać. 2. W powiadomieniu mailowym otrzymałem info w tytule "strona została dodana" a w opisie "strona została zgłosznona". Patrzę w zawartość i nie widzę wpisu, więc wypada poprawić tytuł maila Poza tym luz, dziękuję za możliwość dodania ad. 1 Mam ustawione w opisie na 1000 znaków - i taki opis jest pod polem do wpisywania, w miarę wpisywania znaków widać jak cyferki się zmieniają. ad.2 Poprawie ten błąd w mailu. www.superdowcipy.pl www.gwarancjasukcesu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotolukasso Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 ok dodałem dwie swoje stronki - teraz mierzymy czas moderacji Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę. Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego. Stary blog, nowe zdjęcia ślubne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.