pawewap Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Ostatnio robiłem ręcznie malowaną ulotkę (pomysł mój, znajomy namalował farbami). Moim zdaniem efekt bardzo ciekawy i raczej niespotykany. Co Wy o tym myślicie? Przyciąga uwagę? Grafikę można zobaczyć tutaj: projekt graficzny ulotki Internetowe wizytówki WWW Strony Internetowe Tanie strony internetowe Darmowe szablony stron www.strony-szablony.pl. Portal gdzie znajdziesz szablon strony na każdą okazję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seo.group Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Projekt i pomysł mi się bardzo podoba. Nie jest to może oklepane ale widziałem już podobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na3 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ja bym dał nieco bardziej czytelną czcionkę Szczególnie w chmurce nauczyciela, lub większą trzcinkę. Może w tym kroju jest bold, który będzie bardziej czytelny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawewap Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Ja bym dał nieco bardziej czytelną czcionkę Szczególnie w chmurce nauczyciela, lub większą trzcinkę. Może w tym kroju jest bold, który będzie bardziej czytelny? Po wydrukowaniu czarna czcionka jest ok. Gorzej było z tą białą na tablicy ale po skopiowaniu tekstu i przesunięciu go o piksel (nie ma bolda więc kombinowałem:)) też jest dobrze widoczna:) Internetowe wizytówki WWW Strony Internetowe Tanie strony internetowe Darmowe szablony stron www.strony-szablony.pl. Portal gdzie znajdziesz szablon strony na każdą okazję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Wykonanie mi się bardzo podoba. Mam pytanie Zrobię trochę offtopa. W jakim programie był robiony ten rysunek? Zgaduję, że najpierw był rysowany tabletem a potem w grę wchodził Photoshop ? Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris248 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Źle zgadujesz, autor posta napisał, że znajomy namalował ulotkę farbami. Simple Papers - Zaproszenia Ślubne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Wychodzi czytanie ze zrozumieniem o 2.00 Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papryka2 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Ciekawy pomysł przyjemny dla oka, taka odskocznia od wszechobecnej grafiki komputerowej. Zapraszam na moje strony fotografia Ślubna Blog fotograficzny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nutellson Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Grubszy font w dacie i w chmurce Lubię takie pomysły. Yourbet24 - Serwis bukmacherski mający na celu przekazanie rzetelnych informacji na tematy związane z tematyką sportową jak i bukmacherską, e-booki bukmacherskie. | Moderowany katalog stron - zapraszam do dodawania stron. | Reklama Puławy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawewap Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Wykonanie mi się bardzo podoba. Mam pytanie Zrobię trochę offtopa.W jakim programie był robiony ten rysunek? Zgaduję, że najpierw był rysowany tabletem a potem w grę wchodził Photoshop ? Bez tabletu, PS nie lubię Wszystko ręcznie farbami na kartce - potem skan i obróbka w gimpie:) Dzięki wszystkim za komentarze:) Podbudowaliście mnie trochę, no i oczywiście kolegę, który namalował na pewno też Pozdrawiam Paweł Kania Aquasite.pl Internetowe wizytówki WWW Strony Internetowe Tanie strony internetowe Darmowe szablony stron www.strony-szablony.pl. Portal gdzie znajdziesz szablon strony na każdą okazję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0468 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Kawał dobrej roboty, całość wygląda bardzo ładnie i schludnie. Dobór kolorów jest odpowiedni, dzięki czemu ulotka wygląda profesjonalnie i zachęcająco. Sama grafika to istne dzieło sztuki. Projekt wykonany dobrze, bez zastrzeżeń - takie jest moje zdanie Generalnie taka forma promocji jest już znana, ale cały czas to prężnie rozwijająca się forma reklamy. Podsumowując pomysł i wykonanie rewelacyjne Gratuluje i powodzenia w reklamowaniu firmy PS. zastosuj tylko wcześniejsze wskazówki odnośnie czytelności napisów Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Futrzasty Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Tak jest, kawał dobrej roboty miło się na takie dzieła patrzy, choć sam tworzę grafikę raczej za pomocą tabletu, z farbkami nie mam do czynienia śmiem twierdzić, że sugerowane zmiany grubości tekstu nie są nawet konieczne. Oczywiście nie zepsują pracy i też będzie to fachowo wyglądało, niemniej uważam że obecny wygląd tekstu pasuje do stylu ogólnego Gratuluję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twist Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Ostatnio robiłem ręcznie malowaną ulotkę (pomysł mój, znajomy namalował farbami). Moim zdaniem efekt bardzo ciekawy i raczej niespotykany. Co Wy o tym myślicie? Przyciąga uwagę? Grafikę można zobaczyć tutaj: projekt graficzny ulotki Estetycznie jest b. dobrze ale czytelnoćć na bardzo niskim poziomie. Dębica ogłoszenia Strony www Dębica Dębica MMA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon23 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Pomysł ciekawy ale przypadkiem nie było już reklamy żeby nie dać się wylosować ?? mało czytelny tekst zlewa się z całym rysunkowym światem ale ogólnie jestem na tak ocena 4-/5 naprawa rtv Wrocław aplikacje mobilne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.