trawiasty-kon Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Mam w pliku .htaccess takie cuś: RewriteCond %{HTTP_HOST} !^wiesiek.pl [NC]RewriteRule ^(.*)$ https://wiesiek.pl%{REQUEST_URI} [R=301,L] Dodałem domenę stasiek, ale po wejściu na stasiek.wiesiek.pl przekierowuje mnie na wiesiek.pl z prostych względów z pierwszego cytatu jak zrobić żeby subdomena działać zaczeła ? subdomena jest w publick_html folder to stasiek Pomogę w rejestracji/obsłudze BinLayer - najlepszej reklamie płacącej za wyświetlenia! gg:32490380 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 RewriteCond %{HTTP_HOST} !^wiesiek.pl [NC]Pomyśl co robi ta linijka, z naciskiem na pogrubienie Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trawiasty-kon Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 nie mam zielonego pojęcia, dlatego zapytałem na forum... Pomogę w rejestracji/obsłudze BinLayer - najlepszej reklamie płacącej za wyświetlenia! gg:32490380 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 (takie luźne tłumaczenie) RewriteCond - jeżeli warunek w dalszej części jest prawdziwy idź do następnej linijki, w przeciwnym razie kolejną linijkę pomiń, %{HTTP_HOST} - host, ! - nie jest identyczny/równy, ^ - zaczyna się od, wiesiek.pl - sprawdzana wartość/treść, [NC] - nie zwracaj uwagi na wielkość liter, W całości: Jeżeli adres (host) jest inny niż wiesiek.pl idź do następnej linijki w której jest przekierowanie. Teraz kombinuj, jak Ci się nie uda to zapewne niedługo dostaniesz wartościowszą podpowiedź Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trawiasty-kon Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 RewriteCond %{HTTP_HOST} !^wiesiek.pl [NC]RewriteCond %{HTTP_HOST} !^stasiek.wiesiek.pl [NC] RewriteRule ^(.*)$ https://wiesiek.pl%{REQUEST_URI} [R=301,L] Pomogę w rejestracji/obsłudze BinLayer - najlepszej reklamie płacącej za wyświetlenia! gg:32490380 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trawiasty-kon Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 help ? Pomogę w rejestracji/obsłudze BinLayer - najlepszej reklamie płacącej za wyświetlenia! gg:32490380 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowywseo Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Jeśli wszystko co jest różne od wiesiek.pl przekierowujesz na wiesiek.pl to najprościej byłoby usunąć to przekierowanie, a nie kombinować jak je obejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trawiasty-kon Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Odpoczniesz 3 dni od forum. Pomogę w rejestracji/obsłudze BinLayer - najlepszej reklamie płacącej za wyświetlenia! gg:32490380 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hekko Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 W subdomenie wyłącz mod_rewrite. Serwer VPS + DirectAdmin + Administracja = Hosting dedykowany. Już od 98,40 zł z VAT miesięcznie. - Hekko.pl | PHP 5.2/5.3/5.4 | MySQL 5.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.