mwebsolutions_pl Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Witam, Mam dla jednej ze stron dodanych ok. 1000 linków do strony z automatu (Publiker). Mimo że jest włączona opcja pingowania ok 90% z nich jest niezaindeksowanych.. Jaka jest ich skuteczność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Żadna. boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwebsolutions_pl Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Żadna. Wogóle to wyrywkowo sprawdziłem kilka linków i prowadzą do stron widmo:/ Więc nie wiem czy jest sens bawienia się w podlinkowanie czy pingowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 właśnie dlatego pinujesz i linkujesz żeby wpis był przynajmniej zaindeksowany Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwebsolutions_pl Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 właśnie dlatego pinujesz i linkujesz żebyh wpis był przynajmniej zaindeksowany No tak, ale mówię o jakości katalogów. Na ślepo sprawdziłem kilka wpisów czy one istnieją i otrzymywałem podstrony które już nieistnieją (wpisy sprzed 3 miesięcy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukat76 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 te standardowe katalogi / precle w publikerze to nie indeksują się za dobrze i często na zindeksowanie można długo czekać i się nie doczekać dlatego warto to wspomagać Hostessima.pl - Agencja hostess - targi, eventy, wystawy, promocje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.