Skocz do zawartości

[Staż|Praca|Praktyka]

arve_lek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Piszę to ogłoszenie dlatego, że muszę wykazać papier, z którego będzie wynikało jasno, że przepracowałem 3 tygodnie w jakiejś firmie. Takie zaświadczenie potrzebne mi jest na studia. Na takim zaświadczeniu musi się tylko znaleźć pieczątka firmy. Warto dodać, że nie musi być to firma informatyczna. Poprosiłbym ojca aby takie zaświadczenie mi wystawił, ale z przyczyn osobistych jest to całkowicie nie możliwe.

Co mógłbym robić przez te 3 tygodnie? Nie czytam zbytnio ofert na PIO, ale wydaje mi się, że moje ceny będą niższe. Spowodowane to będzie mi.n tym, że chcę otrzymać zaświadczenie :)

- Ręczne katalogowanie (0,35 zł za zaakceptowany wpis). Opisy trzeba mi dostarczyć. Mogę również puścić blasa z dodawarki OmniAdd (Cena do uzgodnienia).

- Ręczne tworzenie profili na forach. Profile PR>3. Fora z Senuke + swoje. Posiadam ponad 2tyś for. Cena za znaleziony link w profilu to 0,35 groszy.

- Tworzenie stron pod SWL. Nigdy tego nie robiłem, więc nie wiem jak to się odbywa, ale chętnie się dowiem. Jestem w stanie zrobić prostą grafikę + XHTML oraz CSS. Cena do uzgodnienia.

- Ręczny Social Bookmarking. Posiadam adresy ponad 1tyś stron PR > 2. Cena do uzgodnienia.

- Tworzenie postów na darmowych blogów (wordpress, blogger, zimbio itp). Cena do uzgodnienia. Link Wheels według Twojej strategi albo linki z postów bezpośrednio do pozycjonowanej strony (Choć to odradzam ;)).

- Ręcznu upload video. Cena do uzgodnienia.

- RSS. Posiadam 40 adresów (Te z Senuke + swoje) do których można wysłać swoje RSSy.

- inne.

* Cena do uzgodnienia = Twoja cena, na którą zapewne przystanę, o ile nie będę musiał pracować jak przysłowiowy murzyn.

Kontakt:

arve_lek[małpa]wp.pl

Bądź Priv - tutaj można mnie zastać dość często.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności