Davi Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Witam, Szukam jakis portali na ktorych moglbym postawic wlasne zaplecze ;p Oczywiscie wordpress.com juz znam , co jeszcze mozecie polecic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davi Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Nie ogolnie mi chodzi o blogi tylko takie zeby po miesiacu mi nie usuneli ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upa Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 ale z linkiem follow gry.pl & darmowe filmy & kolczyki srebrne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Najlepsze to chyba wordpress.com i blogger.com A tak z innej beczki. Załóżmy taką sytuację. Mam swoje konto w Google. W Google Webmaster Tools mam dodane swoje strony. Na to samo konto Google zakładam bloga na na Blogger.com, jako zaplecze do strony dodane w GWT. Chyba Google potrafi wypatrzyć takie kombinowania... Czy dobrze rozumuję, bloga na Bloggerze lepiej zakładać na inne konto Google? https://www.employear.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Websik.com Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Tu masz kilka serwisów blogowych, czy usuną to nie wiem, ale można spróbować: blogger.com wordpress.com - według mnie najlepszy razem z blogger.com blog.onet.pl blog.pl blog.interia.pl mblog.pl bloog.pl blox.pl - a to według mnie najlepsza Polska platforma blogowa Jeżeli chodzi o darmowy hosting to według mnie najlepszy jest pod małe zapleczówki - 000webhost.com, a jeżeli wolisz Polskie to, m. in. cba.pl, yoyo.pl i prv.pl. Jak chcesz więcej darmowych hostingów to mam jakąś krótką listę. PS. 000webhost.com ma różne IP i różne domeny, dlatego można postawić kilka stronek. Pozdrawiam i zapraszam na: Zoptymalizowane i darmowe szablony stron WWW - idealne szablony na zaplecze i nie tylko, na razie jest ich kilka, ale będzie więcej... Pozycjonowanie - trochę podstaw. Zobacz też trudne zagadki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kode Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 A tak z innej beczki. Załóżmy taką sytuację. Mam swoje konto w Google. W Google Webmaster Tools mam dodane swoje strony. Na to samo konto Google zakładam bloga na na Blogger.com, jako zaplecze do strony dodane w GWT. Chyba Google potrafi wypatrzyć takie kombinowania... Potrafi. Mam taką sytuację i wisi mi w GWT: Masz więcej witryn! Jesteś również zweryfikowanym właścicielem poniższych witryn. Czy chcesz je dodać do swojego konta Narzędzi dla webmasterów? xxx.blogspot.com xxx.blogspot.com ... ... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Botek Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Może na tym https://pl.webnode.com/ i możesz swoja domenę podpiąć na blox.pl mam kilka stron od 2006 roku i nie narzekam z indeksacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davi Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 MA ktos cos jeszcze ? Nie musza to byc Polskie platformy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upa Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 trzeba poszukać gry.pl & darmowe filmy & kolczyki srebrne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janex Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Najlepiej postaw sobie bloga na wordpressie, na swojej domenie (jakiejs najtanszej). Podlinkuj z 3 miechy i zobacz efekt. Powinieneś być zadowolony. depilacja laserowamikrodermabrazja łódź Serwis o urodzie dla kobiet: https://www.colway.biz.pl/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clubbers.pl Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Czesto aktualizujecie taki 'blogi'? CLUBBERS to forum muzyczne dla młodzieży zafascynowanej tym co przedstawia sobą muzyka klubowa. Forum Clubbers to cały mój świat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukat76 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 mam pewną ilość blogów na darmowych platformach aktualizacja przez pierwsze 2 miesiące częściej a potem 1 lub 2 razy na miesiąc Hostessima.pl - Agencja hostess - targi, eventy, wystawy, promocje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMYS Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Czesto aktualizujecie taki 'blogi'? Ja wrzucam wszystkie treści od razu, ale z data publikacji na kolejne tygodnie, miesiące itp. W ten sposób blog się sam aktualizuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slowder Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 a ma wpływ gdzie i na jakich serwerach stawiany jest blog?? jeśli strona jest anglojęzyczna to jaka opcja była by najlepsza? Blog o Krakowie Cracow4u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dandez Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Najlepsze to chyba wordpress.com i blogger.com A tak z innej beczki. Załóżmy taką sytuację. Mam swoje konto w Google. W Google Webmaster Tools mam dodane swoje strony. Na to samo konto Google zakładam bloga na na Blogger.com, jako zaplecze do strony dodane w GWT. Chyba Google potrafi wypatrzyć takie kombinowania... Czy dobrze rozumuję, bloga na Bloggerze lepiej zakładać na inne konto Google? Może byc jeszcze Tumblr.com ale zarówno w jego przypadku jak i bloggera, jakiego bloga nie założysz, to masz dzielone IP. Worpdress postawiony na róznych hostach daje ci unikalne ip, co da lepsze rezultaty moim skromnym zdaniem. Możesz tez sie pokusić na gotowce i pozakładać blogi wordpress na WPMU hostach, gotowych już stronkach wordpressowych, na których można założyc własny blog. W ten sposób jak wyszukasz wiele WPMU hostów, które zaakceptują twój wpis, to masz dużo stronek z unikalnym IP. Minus - jak moderator krzywo spojrzy na twój blog może go wywalić. PZDR DARMOWY Katalog Stron ...i jeszcze jeden zadbany Katalog Stron Portal Reklamowy - Baza Firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.