Filmowiec Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Witam, Mam pytanie czy znacie jakiś dobry darmowy hosting filmów AVI bądź RMVB, jednak chodzi mi o to aby można było tam wrzucić pliki do np. 700 mb, najlepiej jakby był darmowy, sprawdziłem pierwsze pozycję w google pod frazami "Hosting Filmów" jednak nie było możliwości tak dużego rozmiaru, może wy jakiś znacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 megaupload ale to jest nie legalne tak żebyś wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filmowiec Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Ale mi chodzi o to że wrzucam film i potem można go oglądać a nie ściągać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 to megavideo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesu Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 megaupload ale to jest nie legalne tak żebyś wiedział Nie wprowadzaj w bląd innych użytkowników. Tak samo jak P2P nie jest nielegalne, tak samo upload plików na serwisy hostingowy. Mówię tu oczywiscie w szerszym kontekscie itd, ale nie offtopicujmy tu już Pokojówki w kulturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 megaupload ale to jest nie legalne tak żebyś wiedział Nie wprowadzaj w bląd innych użytkowników. Tak samo jak P2P nie jest nielegalne, tak samo upload plików na serwisy hostingowy. Mówię tu oczywiscie w szerszym kontekscie itd, ale nie offtopicujmy tu już Przeczytaj jeszcze raz to co masz w swoim cytacie(zacytowalem jeszcze raz) napisalem ze to jest NIE LEGALNE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filmowiec Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 darmowy bez limitów tak jak np. tutaj https://www.filmownia.org/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazzek Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 megaupload ale to jest nie legalne tak żebyś wiedział Nie wprowadzaj w bląd innych użytkowników. Tak samo jak P2P nie jest nielegalne, tak samo upload plików na serwisy hostingowy. Mówię tu oczywiscie w szerszym kontekscie itd, ale nie offtopicujmy tu już Przeczytaj jeszcze raz to co masz w swoim cytacie(zacytowalem jeszcze raz) napisalem ze to jest NIE LEGALNE!! Nakręcisz sobie film, wrzucisz na megaupload i czemu ma być to nielegalne ? pizzeria malbork Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.