Skocz do zawartości

[wykonam] Profesjonalne artykuły do wszystkiego :)

Etenen Tomuf

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

od bardzo długiego czasu zajmuję się wykonywaniem różnego rodzaju tekstów - poniżej zamieszczam moją ofertę:

1. teksty zwykłe na precle (cena za 1000 znaków) - 2 zł

2. teksty synonimiczne na precle (cena za 1000 znaków z dobrymi synonimami) - 2,50 zł

3. teksty zwykłe do katalogowania (cena za 1000 znaków) - 2.50 zł

4. teksty synonimiczne do automatycznego lub półautomatycznego katalogowania (cena za 1000 znaków z synonimami bardzo wysokiej jakości) - 3 zł

5. teksty zwykłe na strony zapleczowe wysokiej jakości (cena za 1000 znaków) - 3 zł

6. teksty synonimiczne bardzo wysokiej jakości o wysokiej unikalności (synonimizowane fragmenty zdań i zdania) na blogi lub strony zapleczowe niższej jakości (cena za 1000 znaków z synonimami) - 4 zł

Jeśli rodzaju tekstu, który potrzebujesz nie ma powyżej - napisz! Wycenię go i przedstawię swoją ofertę!

Artykuły wykonuję na termin ustalany podczas zamówienia.

Moje doświadczenie w pisaniu tekstów jest bardzo duże (kilkuletnie) zatem łatwo będzie mi zrozumieć o jaki tekst chodzi.

Podane powyżej ceny są ustalone za 1000 znaków - oczywiście długość tekstów jest do modyfikacji, a płatność proporcjonalna do wymaganych długości.

Mile widziana umowa o dzieło.

Kontakt: etenentomuf(małpa)gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności