Skocz do zawartości

esCat micro - nowa skuteczna dodawarka, automat do pozycjonowania

Sylwin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jutro lub pojutrze wszyscy posiadacze esCat MAX dostaną aktualizację z funkcją automatycznej aktualizacji bazy katalogów z mojego serwera - Fix ty również dostaniesz nową bazę WebMini.

trochę mnie nie było, czy ta aktualizacja już była, czy mnie ominęła?

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

Witaj. Aktualizacji jeszcze nie wysyłałem - powodem jest ogromny natłok innych zajęć w tym tygodniu. Postaram się jak najszybciej zrobić aktualizację:

-> Nowa baza katalogów i presell pages (w dużej mierze ręcznie przefiltrowana)

-> System aktualizacji przefiltrowanej bazy z serwera (obecnie jest aktualizacja ze spisów katalogów)

-> Nowa strona www produktu z szybką pomocą techniczną

-> Panel klienta na stronie https://escat.pl z możliwością pobierania wszelkich aktualizacji i informacjami o nowościach

Sylwin mam takie coś - Presell Pages 4070/5270 192 -dodanych , projekt ustawiony na 500 wpisów dziennie, ale ostatni wpis był 31.01? Już 2 raz się zblokował projekt. Co może być przyczyną?

Profesjonalna agencja eventowa Everal

Fotobudka 360 Go4Photo

Obecna cena to 199 zł poprzez allegro oraz 189 zł poprzez stronę www.escat.pl.

W następnej aktualizacji:

- dostęp do strefy klienta (z możliwością pobierania aktualizacji itd.)

- automatyczne pobieranie ręcznie przefiltrowanej bazy

- automatyczne pingowanie raportów (cron)

cześć działa wam sprawdzanie pozycji? bo mi jakoś nie sprawdza...

I jeszcze tak. Mała prośba do Sylwina, aby zmienił dodawanie katalogów do bazy.

Mianowicie lepiej by było gdyby zamiast wklepać easydir|adres.pl , aby każdy skrypt miał swoją podstronę i wklejam hurtowo adresy :) znaczna oszczędność czasu :P

Mi sprawdzanie działa, chyba że nie występujesz wogóle na jakąś fraze (pewnie w jakimś limicie pozycji) to nie pokazuje nic. Pozatym jak importujesz swoją bazę masz na dole taką listę z której wybierasz rodzaj skryptu i nic nie trzeba wpisywać dodatkowo.

Środki prezentacji wizualnej. Tablice i gabloty. Zajrzyj: https://www.prosymetric.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności