Sylwin Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 @kaiba - Nie wykluczam dodania tej opcji w kolejnej aktualizacji. @SilverT - powinno tak być jeśli system trafi na nowy katalog to doda do niego. blog o oszczędzaniu darmowy portal randkowy darmowe poradniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiba Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Sylwin pasowało by, żeby tak działał i chciałbym otrzymać aktualizację Escata, wszyscy dostali a ja nie Wykonam pozycjonowanie i różne usługi z zakresu seo Blog o pozycjonowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwin Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 @kaiba - wysłane W kolejnej darmowej aktualizacji planuję wprowadzić: - Wielokrotne pingowanie raportów (dodatkowe zadanie cron), obecnie jest pingowanie podczas dodawania - Dodatek do indeksatora (dodatkowe zadanie cron) - Nie wykluczam codziennego monitoringu pozycji (dodatkowe zadanie cron) blog o oszczędzaniu darmowy portal randkowy darmowe poradniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielack Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Sylwin, czy mógłbyś wprowadzić obsługę zagnieżdżonych synonimów? Bezwiednie raz taki projekt zapisałem i przez dwie godziny szukałem przyczyny, dlaczego nie chce się uruchomić. Nawet podglądu nie mogłem zobaczyć - bez żadnego komunikatu błędu. Bardzo bym chciał, by Twój program posiadał pełną funkcjonalność adderka Webmini od e-Weblinka: zagnieżdżone synonimy i losowanie kodu HTML z linkami tak jak zwykłych słów. To było bardzo praktyczne. pozdrowienia Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolny Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...&pid=808995 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 nie wszyscy dostali;] ja też nie dostałem, Sylwin masz lewą bazę klientów,zakupiłem escat max w grudniu a o aktualizacji to sobie jedynie mogę poczytać tutaj ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adameo Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 moze ktos mi poleci, lepiej zainwestowac w escat czy publikera? ktos uzytkowal dwa? pozdrawiam https://www.fresh1.pl - polecam Dlaczego warto zainwestowac w ebay? Zobacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fix Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 A jak miałem, tak mam nadal, bazę 1000 webmini - odkąd zakupiłem. Choć i w opisie była mowa o aktualizacjach i autor publicznie na tym forum obiecywał.. To już prawie miesiąc jak na PW bezskutecznie prosiłem i tydzień później na forum. Rozumiem, że najnowsza aktualizacja objęła też bazę? To jak, Sylwin - kiedy? Jaki czas jest Ci potrzebny na odpisanie lub po prostu wysłanie bazy? bazę dostałem, dziękuję Na wysoki cholesterol - aloes: aloeamer.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesisko Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 to ile masz teraz tych webmini. to co u mnie widnieje: WebMini: 1312 EasyDir: 456 qlWeb: 354 Hurricane: 36 Otwarty Mini: 102 SeoKatalog: 1650 PP WebMini: 1312 PP MocneLinki: 156 Wyszukiwarki: 43 Indeksator: 3257 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fix Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 to ile masz teraz tych webmini. to co u mnie widnieje: mam wersje do webmini ograniczoną. po przeklejeniu wyszło 1311 linijek przy okazji: warto rozbudować o inne katalogi - w sensie skuteczności, nie obsługi posprzedażowej? Na wysoki cholesterol - aloes: aloeamer.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwin Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Wersja MAX obsługuje WebMini, EasyDir, qlWeb, Hurricane, Otwarty Mini oraz presell pages: WebMini i MocneLinki. Dodatkowo system wspomaga dodawanie do darmowych wartościowych (wysoki PR) SeoKatalogów. blog o oszczędzaniu darmowy portal randkowy darmowe poradniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kede Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Odpowiesz na email? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamigoS Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Sylwin, a co powiesz na to: Jeżeli jakis wydawca oprogramowania do publikowania Artykułów SEO itp jest chętny na współpracę w znaczeniu połączenia naszego oprogramowania (aby mogło pobierać teksty wygenerowane przez SEO-Lenivca, przez message, DLLkę, a nawet pliki lub jakkolwiek inaczej), to bardzo prosiłbym o PW. W kontekście rozbudowy dodawania do SEOkatalogów i Precli, takie połączenie byłoby czymś EXTRA! Np. pisze tekst w SEOLenivcu i mam kilkaset tekstów o małym procencie prawdopodobieństwa - normalnie trzeba je ręcznie do każdego dodawać, gdyż samo źródło(czyli tekst z synonimami) rożnie się losuje i nie zawsze optymalnie, a tak, przy takmi połączeniu byłoby świetne narzędzie. Wybierz się na Wirtualny Spacer Zapraszam do mojego miasta Myślibórz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 ok, zapisuje sobie projekt z liczbą zaplanowanych zadań ale nic mi nie zapsuje? które pliki oprócz txt w baza maja mieć chmody ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwin Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 @RamigoS - nad integracj a z SeoLenivcem pracujemy @Davred - na wszystkie blog o oszczędzaniu darmowy portal randkowy darmowe poradniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.