mery_master Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Witajcie, Dzisiaj na forum Google przeczytałem, że jeżeli "Liczba stron indeksowanych dziennie" w Narzędziach Webmastera wynosi bardzo dużo to oznacza, że linkowanie wewnętrzne na stronie jest skopane. U mnie na jednej ze stron jest właśnie masakra: Najwyższe 6 710 Średnia 3 411 Najniższe 2 170 Czy macie też takie wyniki? Jak sobie z tym poradzić? Pozdrawiam Tanie loty z Poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verSuS Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 A ile masz tych stron w serwisie. U mnie na największym indeksuje średnio dziennie 400 tysięcy i jest to jak najbardziej normalne dla takiego dużego serwisu. TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink) HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5) Sławomir Siudek+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mery_master Opublikowano 27 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 W sumie nie wiem jak to dokładnie sprawdzić bo teraz Google ciągle kłamie Ale link tutaj. Tanie loty z Poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verSuS Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 A ile masz w sitemapach na przykład? Zwiększałeś w GWT prędkość indeksowania? TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink) HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5) Sławomir Siudek+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mery_master Opublikowano 27 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Sitemape posiadam jedną stara już, 4000 linków posiada. Nic nie zwiększałem. Tanie loty z Poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.