zajacgd Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Mam wielką chęć powiedzieć, że mi Cię żal. Widzisz tam gdzieś znak zapytania? Nie sądzę. Dzięki za troskę No, rzeczywiście nie ma, a zdanie brzmi jakby powinno być I wyluzuj. I spoko, nie musisz się o mnie martwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 @kamjot ok 70% odczytuje Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satin0 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Ogólnie wolę przepisywanie ręczne. Niby marnowanie czasu, ale jednak skuteczność może i być 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloksyk Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Wziąłem się za testowanie i mam może głupie pytanie... Czy teksty muszą być po angielsku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Czy teksty muszą być po angielsku? Tak, jeśli chcesz, aby artykuł przetrwał więcej niż 1 dzień Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Ja mam teksty po polsku co sie trzymają już 3 mc (zasada - im mniej linków do nich tym dłużej "żyją") Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.