upa Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Próbując samemu znaleźć odpowiedź na to pytanie, trafiłem jedynie na bezsensowne wyszukania. Przeszukałem forum, jednak nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Strona znikła parę dni temu z serwera, a potrzebuję zajrzeć do tego co na niej było wcześniej. Dziękuję za pomoc. gry.pl & darmowe filmy & kolczyki srebrne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davi Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Jak parę dni temu to w google wpisz cache:adresstrony lub serwis archive : https://web.archive.org . Pozdrawiam Davi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milten Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Przychodzą mi na myśl 2 opcje: 1) jeśli strona zniknęła niedawno wpisz jej adres w google i sprawdź cache powinna jeszcze być stara strona 2) jeśli strona istniała długo to pewnie jej wcześniejsze wersje będą w https://www.archive.org/web/web.php Maciej StankiewiczPass Factory Żonglerkażongler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 wpisy adres strony w google i jak ją wyszuka kliknij na "kopia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Snapshot? Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Nie wiem jak Wy uważacie, ale dla mnie ww.archive.org samo w sobie nadaje się do archiwum Chyba ten projekt padł .... HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upa Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Tak - upadł z tego co widzę, bo właśnie kiedyś sprawdzałem to na tej stronie : ww.archive.org. Ewentualna możliwość jaka została dobrze polecona to KOPIA w wyszukaniach GOOGLE. Dziękuje za POMOC. gry.pl & darmowe filmy & kolczyki srebrne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.