Skocz do zawartości

Serwery VPS od 14 zł brutto miesięcznie. VMLine.pl

VMLinePL

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, poniżej oferta specjalna ograniczona do 5ciu sztuk;

- wybierz dowolny serwer (wyłączając opcje Start) z https://www.vmline.pl/vps_openvz

- opłać na rok czasu

A otrzymasz:

• panel DirectAdmin
  • konfiguracja serwera (gotowy do użytku)
  • 2 IP z 2 różnych klas C
  • migracja do 3 stron od dowolnego hostera gratis

Po zamówieniu wystarczy się powołać na promocję z pio. Zapraszam.

@aktualizacja

pozostały 3 serwery w ofercie.

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 442
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Specjalnie dla profesjonalistów przygotowaliśmy najnowocześniejsze i najmocniejsze serwery VPS dla branży SEO i nie tylko.

Nowy sprzęt, szybkie dyski, mocne procesory, oraz niezawodny support (o czym zdążyli przekonać się klienci VMLine.pl) to przepis na usługi na najwyższym poziomie.

Przedstawiamy jeden z nowszych projektów - V-NET.PRO - przygotowany z myślą o zaawansowanych i wymagających użytkownikach.

Najwyższa jakość i zadowolenie klienta to cechy którymi się od zawsze kierujemy. Oferowane usługi zadowolą z pewnością każdego.

Ofertę www.v-net.pro cechuje;

- brak limitu transferu

- polska lokalizacja

- 2h wsparcia technicznego

- panel DirectAdmin w cenie 1,23 PLN brutto miesięcznie dla każdego serwera Linux

- gwarantowane zasoby CPU/RAM (pełna wirtualizacja sprzętowa Xen KVM)

- panel do zarządzania oraz wirtualny monitor

- opcja bulletproof

Zachęcam do zapoznania się z ofertą serwerów Linux jak i Windows.

Zastosowana technologia wirtualizacji (Xen KVM) to przede wszystkim duża wydajność i całkowicie dedykowane zasoby, jest to najlepsze rozwiązanie dla środowisk VPS ze względu na pełną wirtualizację sprzętową, a dla klienta - gwarantowane zasoby i spokojny sen ;)

Serwery Windows 2008 R2 STD/Web Edition pozwolą uruchomić zaawansowane oprogramowanie dla Seo, typu Xrumer czy SB.

Aby spokojnie korzystać z programów, bez użycia proxy (jak wiadomo, proxy tylko spowalniają), przygotowaliśmy ofertę bulletproof.

Po szczegóły zachęcam do kontaktu via info@v-net.pro.

Szybkość, profesjonalizm i zaangażowanie to cechy którymi od zawsze kieruje się firma RING (właściciel projektów www.v-net.pro oraz www.vmline.pl). Nasze usługi pozwolą Ci rozwinąć skrzydła i zwiększyć zyski.

Zapraszam do zapoznania się z pełną ofertą;

- serwery VPS Xen Linux

- serwery VPS Windows

W razie pytań zachęcam do kontaktu.

Pozdrawiam.

@@promocje

VPS-Linux -20% zniżki dla pierwszej płatności, kod -10mniej (5 szt,)

VPS Windows -15% zniżki dla pierwszej płatnośc, kod -win15 (3 szt.)

Piszę to co piszę, bo jestem w małym szoku właśnie się zalogowałem na zdalny pulpit do VPS'a Windows i "okienka" otwierają się tak szybko jak na localhoscie.

:good:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Witam, mamy dziś do zaoferowania 2 serwery Xen, każdy po 10 IP z 2 różnych klas (po 5 IP z jednej klasy), gratis z panelem DirectAdmin. Serwer jest skonfigurowany i gotowy do pracy.

Aby skorzystać z powyższego gratisu, należy zamówić serwer z oferty https://www.vmline.pl/vps_xen (z wyłączeniem opcji Lite) lub https://www.vmline.pl/vps_openvz (z wyłączeniem opcji Start) i opłacić z góry na rok.

W razie zainteresowania, zapraszam na PW.

Informacja dotycząca www.v-net.pro

"Od dziś oferujemy możliwość podłączenia serwera VPS do sieci internet o przepustowości 1Gbps!

Koszt usługi to 30 PLN brutto miesięcznie."

Pragnę nadmienić, iż serwery www.v-net.pro posiadają możliwość dokupienia opcji 'bulletproof'.

Aktualna promocja na bulletproof - podczas zamówienia, w uwagach, wpisz 'free bf 3' i aktywuj opcję bulletproof na 3 miesiące bez zobowiązań.

Pozdrawiam.

Od dziś mamy do zaoferowania 10 kuponów promocyjnych pio40 uprawniających do zniżki 40% (dożywotnio) dla płatności rocznej dla usług VPS Windows oraz VPS Linux (wirtualizacja Xen).

Dodatkowo dla oferty z systemami Linux, panel DirectAdmin (z php na cgi) + konfiguracja serwera gratis!

Zachęcam do skorzystania.

Witam, mam do zaoferowania jeden serwer z 4ma dedykowanymi adresami IP (2 x 91.238.134.x i 2 x 31.6.71.x) o następujących parametrach:

- wirtualizacja sprzętowa Xen KVM

- CPU 4 x 3.4 GHz

- 2 GB RAM (dedykowane)

- dysk 50GB

- uplink 1Gbit, bez limitu transferu

- panel DirectAdmin (serwer jest skonfigurowany do użytkowania wszelkiego oprogramowania SEO)

Cena 699 PLN netto / rok lub 399 PLN netto pół roku.

W razie zainteresowania, zapraszam na PW.

Kupiłem tydzień temu w promocji serwerek VPS Linux z wirtualizacją Xen i jak na razie za wcześnie by ocenić jego działanie, ale support śmiało mogę pochwalić. Byłem już u innego dostawcy VPS, gdzie niechętnie pomagano. Sam jestem mało jeszcze zaawansowanym userem serwerów typu VPS. Pomoc jest mi w sumie potrzebna tylko na początku, przy migracji i uruchomieniu usług na serwerze. Potem już dam spokój Arturowi i Markowi.

Polecam V-Net!

Również polecam, korzystamy u nich z 2 VPS. Oczywiście do narzędzi pozycjonerskich. Wszystko działa jak należy, fakt czasami się trochę przywieszą (ale być może to wina łącza jakim dysponujemy na tyle urządzeń pracy).

Support 6+

Działanie 5-

Serwer z V-PRO

Drugi dnień z rzędu mój VPS nie działa.

I wiosny ciągle nie ma...

Po pierwsze ma Pan panel do restartu serwera, po drugie ma Pan support do kontaktu.

Pozdrawiam.

Nie było w ogóle pytania z Pana strony, więc odpowiedź była ogólna. Poza tym forum to nie jest kanał kontaktu z supportem, wystarczy napisać, nic prostszego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności