Skocz do zawartości

Jak skutecznie pozycjonować aby...

ArTh00r

Rekomendowane odpowiedzi

beztytulu252d.jpg

Czy ktoś może mi powiedzieć jakie chwyty trzeba zastosować aby po wpisaniu na googlach "villa wenel" pojawiały się również różne podkategorie z mojej głównej domeny.

Pozdrawiam Artur

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

w moim odczuciu podstawa to wiek i dobre linkowanie, nie spotkałem się żeby przy domenach młodszych niż 2 lata była taka prezentacja. Na "villa wenel" nie jesteś pierwszy więc tym bardziej nie będziesz miał takich linków, co najwyżej takich kilka poziomych :D

Katalog stron - Domena 2003, sukcesywnie linkowany katalog stron. Max. 1 link wych.

Konkurs Piosenki Eurowizja -

Eurowizja

dokładnie tak, mając stronę z mocnymi linkami i odpowiednim stażem w Google możemy dostać site linki

A jak kataloguje to mam linkować też podstrony prócz głównej domeny ? To pomaga w tym żeby dostać te site linki ?

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

taki trik uzyskasz linkując odpowiednią np kategorie, po drugie ta kategoria musi mieć też większą liczbę oglądalności od pozostałych podstron po trzecie dużo linków ( najszybszy taki wynik udało mi się osiągnąć po 6 miesiącach )

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - kod rabatowy do SEOhost 40% - lub inne Kupony rabatowe - kupon rabatowy - #reklama #link_sponsorowany

taki trik uzyskasz linkując odpowiednią np kategorie, po drugie ta kategoria musi mieć też większą liczbę oglądalności od pozostałych podstron po trzecie dużo linków ( najszybszy taki wynik udało mi się osiągnąć po 6 miesiącach )

Z tą oglądalnością się nie zgodzę, bo mam takie, na które niemal nikt nie wchodzi a Google je "wyróżniło" w pokazany wyże sposób.

Gniotek piszesz ze trzeba miec dobre linki .Mam strone swiezaka i jak narazie dodalem ja do 10 najwiekkszych katalogow min pr4 ,teraz zabralem sie za wpisy na postach na stronach z pr6 i pr7 z egozotycznych krajow.Powiedzmy ze bede mial 50 linkow prowadzacych do mojej strony i jej podstron z min pr4 czy 5 . Czy dostane wtedy takie kategorie? jak bedzie ksztaltowala sie wartosc pr strony a zwlaszcza czy bede wyzej w wyszukiwarkach na pozycjonowane frazy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności